1366x768-ra elég GTX960, vagy vegyek GTX970-et?
Figyelt kérdés
960-ból a 4GB-os verziót venném. Nagy VGA-igényű játékokra lenne (Witcher 3 leginkább), de mint írtam, nem FullHD-ra kellene. A 970-re is lenne pénzem, viszont akkor elég kevés maradna, ezért nem tudom.2015. dec. 28. 13:48
2/9 |Orfeusz| válasza:
Csak attól függ milyen grafikai elvárásaid vannak. Mindkettő elviszi a játékot csak más grafikával.
3/9 anonim válasza:
elég de ha megteheted vedd meg a 970t !!!!!! !!!!! !!!!!
4/9 anonim válasza:
A későbbi esetleges felbontásnövekedést (új monitor esetleg) figyelembe véve jobb lenne a 970 , de hd-ban illetve jelenleg még fhd-ban is szinte mindenhova elég a 960.
5/9 A kérdező kommentje:
Felbontást növelni nem szeretnék még, nem látok sok különbséget FHD és 1366x768 között. A 960 felé húz a szívem, mert akkor maradna bőven másra is, csak érdekel, hogy megéri-e így ezt a felárat. A játékot high körül szeretném játszani, ha megoldható.
2015. dec. 28. 14:34
6/9 anonim válasza:
Hd-ban minden elfog futni ultrán egy 960-al
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
960 bőven elég lesz arra a felbontásra.
Én FHD-n használom a 960-at és eddig minden játék high-on ment 60fps-el. (persze az ami a normálisan is van optimalizálva)
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor az lesz, köszönöm. Megy a zöld mindenfelé! :)
2015. dec. 28. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!