Meg tudom nézni valahogyan, hogy mikor cseréltek a gépemben processzort?
Figyelt kérdés
Szerelőnél volt, aki állítólag tápegységet cserélt csak. Eltűnt 512 Mb ram-om és az intel p4-es processzorból celeron lett (2,8 ghz-ről 1,8). Elmenti valahová a gép, hogy mikor lett új processzor benne. Az tuti, hogy kicserélte, de tagadja és valami bizonyíték jó lenne ellene.2015. dec. 27. 19:39
1/7 Molyolo válasza:
Csak azt hogy mikor lett feltelepítve hozzá a program.
C programok intel
2/7 anonim válasza:
rendszerinformáció mutatja a hardvereket, de ha nem készítettél róla másolatot csere előtt, akkor az se nagy segítsgég.
3/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a c programoknál,de Intel mappa nincs. Van valami más neve a programjának?
2015. dec. 27. 20:48
4/7 anonim válasza:
nem feltétlen kellett ezeknek program, rége a chipset driver csak egy zip fájl volt, nem kellett hozzá telepíteni semmit sem..
5/7 A kérdező kommentje:
Az eszközkezelőben kiválasztottam az Intel celeron processzor tulajdonságait. Utána az illesztőprogramfájlok részleteire mentem.ezt írja: C:Windows\system32\drivers\intelppm.sys ezek után a gépen belépegettem ide és utolsó módosításnak azt írja,hogy 2015.10.18. 21:54 Ekkor a gép még nem volt nálam. Ez egy jó bizonyíték? Nekem egy Intel Pentium 4-es proc. volt benne és most egy 1,8-as celeron van. Holnap fogok beszélni vele.
2015. dec. 27. 21:13
6/7 anonim válasza:
bíróságon nem állná meg a helyét, mert azt mondd amit akar (kicserélte, takarította, újrapasztázta) stb, de lehet megijed. Mivel ez egyértelműen nem egy drága gép és mégis van olyan "szerelő" aki cigánykodik vele, én csak csöndbe megverném és visszavenném ami az enyém..
7/7 A kérdező kommentje:
Lényeg a lényeg....Azt mondta csak tápot cserélt. Meg a végén kinyögte,hogy ki kellett venni az egyik 512-es ramot. Azt állította,hogy ő egyáltalán nem nyúlt a processzorhoz. Pedig előtte fehér paszta volt rajta (mi is szétszedtük) most meg szép szürke van rajta. Szerintem mondta volna ha pasztázta vagy takarította mivelhogy azzal gyanúsították,hogy kivette,de azt mondta,hogy nem nyúlt hozzá. Tudjátok az a baj,hogy egy ismerős csinálta. Ezt a gépet főként a két kis gyerekem használta. De most egy youtubot sem lehet rendesen megnézni rajta. Szemét emberek vannak. Bíróságra persze hogy nem viszem,de zavar hogy átcseszték a fejemet egy ilyen kis tétellel.
2015. dec. 27. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!