Milyen alaplapot vegyek?
Milyen alaplapot vegyek egy i5 4460 és egy sz@rrá tuningolt gtx 960 alá?
A legolcsóbb alaplappal is lehet vga-t tuningolni vagy ahoz is kell a tuning alaplap mint a procikhoz?
A stabil működéshez kell egy normális alaplap. Húzod a vga-t, nő a pci express terheltsége stb...
Szar alaplap nem jó. A legolcsóbb alaplapok még tuning nélkül is lehetnek bizonytalan működésűek.
Nyilván van kivétel!
Én konkrétan erre az alaplapra gondoltam: [link]
Csak azon filóztam hogy muszáj-e ilyet venni nem-e jönnék ki olcsóbban anélkül hogy a stabil tuning rovására menne.
Hol hallottad ezt #1 válaszoló? xD
Videokártya tuningolásnál a gpu múlik mennyit bír, nem a pci-e foglalaton múlik. :D
Szóval tápon múlik hogy mennyire tartsa stabilan 12v ág feszkót, és a gpu mennyire stabil.
Szóval bármelyik H97/B85 lapon lehet szarrá tuningolni a gpu!
Ha jó alaplapot veszel, abban biztosan nem csalódsz majd.
Sok tapasztalatom volt már tizenezres alaplapokkal. Csomó olyan áramkört kispórolnak belőle ami a stabilitásért és az adatok megfelelő ide oda mozgatásáért felelősek.
Egy olcsó alaplap egy erős cpu val sincs olyan gyors, mint egy jó deszka.
Mellé még jöhetnek a beazonosítatlan anomáliák, amiket nem tudod mi okoz.
Én ASUS Z97-P alá nem adnám. Az most 30 körül van, még ez is igen az alja.
Gondold el egy olcsó alaplapnál rajta van az áfa, a kisker árrés, a nagyker árrés, a gyártó haszna.
Azokat kínában 10 jüan-ért gyártják.
És mi a véleményed erről a lapról?: [link]
(már megrendeltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!