Logitech g302 vélemény, tapasztalat?
Rival 100: Csak 500 DPI-n/CPI-n működik jól a szenzor.
G502: A legjobb szenzor van benne, viszont nagyon nehéz és a görgője is nagyon rossz.
Kinzu v3: Nem ajánlott, inkább a v1.
G302: Nagyon jó szenzort kapott, de erősen megosztó a formája, érdemes megfogdosni vásárlás előtt. Pixelben, esetleg Media Markt-ban találhatsz belőle.
Ha válaszolnál a következő kérdésekre, akkor az igényeidhez mérten tudnék egeret ajánlani (nem muszáj üzenetben küldeni, hogy más is láthassa):
1. Mennyi a keret?
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
3. Mire használnád az egeret?
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? [link]
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Ajánlott egerek listája: [link]
Összefoglaló: [link]
Asus ROG Sica
Genius Maurus
Razer Abyssus
Roccat Lua
Logitech G302/G303
Ninox Aurora
Roccat Kone Pure Optical (Black Edition)
Roccat Kone Pure Military
Zowie FK2
Zowie ZA12/ZA13
Logitech G100S (nem világít)
SteelSeries Kana V1/V2 (nem világít)
Nekem G402-m van, amit nem túl régóta használok az asztalimhoz. (Bár most csak emlékezetből írok, mert nincs kéznél, utoljára 3 hete voltam annál a gépnél.)
Nem mondhatnám, hogy nehéz. Könnyebb, mint a G502, de nem súlyozható. Gyors, a görgője is jó, kényelmes, az én ici-pici kezemhez és tenyeres fogásomhoz is jól illeszkedik. Nem rémlik, hogy hangos a középső gomb (görgő) kattintása. Hosszú idő óta az egyik legjobb egér, ami megfordult a kezeim közt.
Ha még egyszer egeret vennék, a G402-t bátran venném. A G302-n én is gondolkozom egyelőre, mert itt külföldön jó 5 ezerrel olcsóbb, mint otthon (11 ezer körül kapható), de még nem volt lehetőségem megfogni, a formájától én is tartok.
De érdemes lehet a prohardveres ajánlót átböngészned:
G402: 106 gramm
G502: 128 gramm
Mivel mondtad, hogy kisebb kezed van, ezért kis egereket ajánlottam. A G402 nem számít annak, de egy próbát mindenképp megér, nagyon jó egér. Pixelben, Media Marktban megfogdosható.
Amúgy ha én vásárolnék Amazonról, Roccat Kone Pure Optical Black Edition-t (Amazon exkluzív) vagy Ninox Aurora-t vennék. Kis, könnyű egerek.
Shark Force: 124 x 76 x 40 mm
G402: 136 x 72 x 41 mm
Ettől persze még lehet kényelmes a G402.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!