Ellehet távolítani a processzor ventilátort?
Figyelt kérdés
Ahogy fenn is írtam az érdekelne, hogy letudnám e venni a processzor ventilátort (csak a ventilátort, a hűtőbordát nem) úgy, hogy később visszatudjam rakni és használni? Előre is köszönöm!2015. dec. 27. 10:36
1/5 Molyolo válasza:
Persze de lehet hogy egyben kell levenned a prociról ahoz hogy levehesd a ventit. Hűtő és helyfüggő.
2/5 Gábor_79 válasza:
Van, hogy lehet is úgy használni, ha kellően takarékos a processzor és méretes a borda. A BIOS-ban ki kell lőni az alacsony venti sebesség figyelmeztetést és nincs probléma. Használom úgy, de gondolom nem azért kérdezted.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha ez segít: LC Power Cosmo Cool LC-CC-83 a típusa.
2015. dec. 27. 11:01
4/5 Gábor_79 válasza:
Nem rossz. Legalább 3 gyártó használta azt a bordát. A kis hely miatt nem egyszerű levenni a drótot az eredeti helyén. És a processzorod hány wattos, vagy milyen? Vagy nem is akarod venti nélkül járatni? Ha hangos a venti, akkor egy másik 92mm-sel cserélhető.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tervezem ventilátor nélkül működtetni.
Eléggé problémásan működik a ventilátor mostanában. Gondoltam levenném és kicsit kiporolnám vagy valami, hátha segít, de nem tudom, hogy levehető e vagy sem. De akkor ezekszerint a csere lenne a legjobb megoldás.
2015. dec. 27. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!