Nem gyenge ez a processzor?
Új laptopot tervezek vásárolni, játékra, 3d modellezésre.
Csak laptop jöhet szóba, mert rengeteget utazom, és a laptopot vinnem kell magammal. A legtöbb szóba jöhető laptopba viszont egy szerintem gyengébb, i7-5500u procit raknak. Mennyire lehet képes nagyobb teljesítményre a maga szerény kis 2 magja ellenére?
Lenovo yoga 3
I5500U
Nem csak a magok számítanak, de amúgy igazad van.
A teljesítményt szerénynek azért nem nevezném, de kérdés milyen programokkal használnád és mire, nyilván van ettől jobb proci is, csak be tudja e szerezni az ember a megfelelő laptoppal...
Ha tutit akarsz akkor az MSI környékén nézelődj.
Azok nem spórolnak semmin, csak győzd pénzzel!
Én ezt ajánlom neked, én is egy ilyenre hajtok most.
Szerintem verhetetlen...
Talán ha az ember egy Alienware-be összerak magának egy jobbat a shop-ban, de azt meg már millió alatt nem ússza meg...
:D:D:D:D akk gyüjts még egy kicsit..
Mert a yoga 3 volt ezzel a 2 hónapja még "túlextrázott" procival, legalábbis ahogy a kereskedő fogalmazott.. 380...
És egy hetet vártam rá mire képesek voltak beszerezni!
Üdv Magyarországon!
Szerintem ezt egy M-es i5 szarrá veri.
Irány a Prohardver, "milyen laptopot vegyek?" topic, és ott tedd fel a kérdésed az összefoglaló elolvasása után! Ott majd kapsz profiktól tanácsot. A használt üzletiktől se rettenj meg!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!