Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RJ45 ös LAN csatlakozó,...

RJ45 ös LAN csatlakozó, konvertálható bármi módon USB-re?

Figyelt kérdés

2015. dec. 26. 20:34
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Régebben létezett adapter, nekem si van PS2 dugóról USB re... RJ45 nél nem lehet ezt megcsinálni?
2015. dec. 26. 20:35
 2/19 anonim ***** válasza:
teljesen más a funkcionalitásuk szinte lehetetlen h ilyen van..
2015. dec. 26. 20:36
 3/19 anonim ***** válasza:
vagyis helyesbítenék.. neten találtam viszont nem tudom hogy mire használhatják
2015. dec. 26. 20:40
 4/19 A kérdező kommentje:

Dehát van ilyen ...

[link]

DICSAK!!!

Oszt mükődik é???

2015. dec. 26. 20:43
 5/19 A kérdező kommentje:

Pl ha routeren van egy wlan dugó, oszt oda usb-n egy pendrivot dugok?

Megosztaná é?

2015. dec. 26. 20:44
 6/19 anonim ***** válasza:

Az usb egy pár kábel, az utp több, nem csak a csatlakozó a lényeg, hanem hogy mit akarsz vele csinálni. Azt esetleg lehet, hogy az utp-t szeretnéd használni modnjuk usb hosszabbítására, szerintem a linkelt képek is ilyenek (meg van köztük egy konkrét usb-s hálókártya, ami nem az a kategória), ellenkező irányban nem tudom, hogy gondoltad.

(amit a router/flash meghajtó kombóról mondtál, az eléggé úgy hangzik, mintha egy nas-t szeretnél)

2015. dec. 26. 20:47
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen valami olyasmit szeretnék, csak nem belerakható tárolókkal, hanem egy 10 vagy 20 portos usb hubot belekötve egy wifi repeaterbe vagy routerbe , és pendrivokkal vagy külső házas ssd-kel használni több gépről.
2015. dec. 26. 20:49
 8/19 anonim ***** válasza:

De azt remélem tudod, hogy azokon a kábeleken nem víz folyik, hogy a router csak úgy "kiszívja" az adatot.

Vagy olyan router kell hozzá, ami tud ilyet csinálni, vagy egy másik eszköz, átalakító (adapter) nem lesz elég, az csak két különböző interfész összekötésére lesz alkalmas.

2015. dec. 26. 20:59
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem fog menni. Amiket találtál a neten, azok vagy hálókártyák (az átlátszó szvsz. az) vagy egyszerűen összedrótozott vezetékek.

Egyik sem fog menni a routerrel. Ha USB-t akarsz megosztani, akkor olyat kell venned, amin gyárilag van lyuk a pendrivenak is, ergo kezel USB-t. Sok eszközt persze erre sem köthetsz, mert nem arra való. Ha ez a cél, akkor NAS-t kell venned.

G.

2015. dec. 26. 21:01
 10/19 A kérdező kommentje:

De nem szeretnék egy benga dobozt venni, van vagy 18 db pednrivom, 16Gb a legkisebb mit kezdjek velük? Vannak itthon aktív 10 portos usb hubok is...

Lenne itt ez az Iomega Iconnect nevű kütyü is, de már sehol se kapni. Erre keresnék valami alternatívát igazából.

2015. dec. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!