Álmaim Cosplay-e. Nagyon szeretném megcsinálni. (Többi lent) Hogyan tudnám megcsinálni?
No, lenne nekem itt egy nagyon szupi cosplay tervem, nagyon régóta meg szeretném csinálni, de nem tudom hogyan.
Ő lenne az: [link]
Papírmasétól félek, mert könnyen tönkre megy, illetve szeretnék az 501-es légióhoz is csatlakozni, de ők megkövetelik,hogy 'eredeti' anyagból legyen a páncélzat és a sisak. Műanyagra gondoltam,hogy abból kellene megcsinálni, mivel tartós, szilárd, nehezen törik, jól néz ki, stb.., de nem tudom hogyan kell : ( Segítsetek kérlek, és a negatív hozzászólásokat mellőzétek kérlek! Köszi!
Szia! Habszivacs se rossz.... DE én ezt MINDENKÉPPEN dekor gumiból csinálnám
egy A/4-Es olyan 80-140 ft-ig láttam eddig..
a szivacs is szükséges ha jól megfigyeltem :D
de a dekor gumi is elég jó lenne (:
formázni a dekorgumit úgy tudod, hogy a kivágott formát egy pár mp-re a vasalóra teszed, és hajlítható lesz (:
Ui.: Sok sikert ;)
Megkérdeztem, a válaszuk ez volt:
"vákuumformázni meg "bérben" sztem nem tudsz sehol sem. építeni kell egy vákuumasztalt és megcsinálni (kiszobrászkodni a vákuumformákat).
üdv
Esox Lucius"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!