Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akad UHD tv-n a 4K-s film?

Dawn33 kérdése:

Miért akad UHD tv-n a 4K-s film?

Figyelt kérdés

Úgy csináltam meg hogy a számítógépet a monitorral egy DVI kábellel kötöttem össze az UHD tv-t a számítógéppel pedig HDMI kábellel. Egyedül csak a 4K-s filmek akadnak de nem tudom hogy miért a gépem gyenge hozzá vagy valami olyan kábel kell hozzá ?

Gépem: 8GB ram , Intel core i3 (dual) 3,30 GHz, Geforce GTX 650 (2gb) SSD ről fut a windows és a programok a filmek viszont sima HDD-ről. Csak a 4K minőségű film akad a többit szépen átviszi. A TV Samsung egy hete vásároltam 108cm UHD. Előre is köszönöm válaszotok!

(még annyi hogy mikor elindittom a 4k-s filmet megnéztem a teljesítmény figyelőt és a processzor 99% pörgött a 8gb ramból meg 7,5 GB foglalt volt. csak nehezen tudom elképzelni hogy ennyire igénybe vegye a gépet.)

2015. dec. 26. 09:59
1 2
 11/12 szántóvető ***** válasza:

igen.azért írtam azt mert annak relatíve kicsi a teljesítménye.de olyan vga is kell amely 4k támogatással rendelkezik,itt egy 2 oldalas lista a Nvidia karikról. [link]

amint a tied megfelel,bár elég gyenge.én nem tudom megmondani hogy a vga-dat figyelembe véve melyik proci lenne a minimum amelyikkel akadásmentesen le tudod játszani a 4k-s tartalmat,de az a lényeg hogy a szaggatás ilyen configgal reális.

2015. dec. 26. 11:29
 12/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#10 anak mi ertelme?

GTX950 t vegyel ebben az arban ne egy 35ezres vga t 55ezerert...

2015. dec. 26. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!