Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha nem vagyok jártas a számító...

Ha nem vagyok jártas a számítógépes dolgokban nagyon, akkor kb mennyi idő egy 5-6 éves gépben kicserélni 1 tápegységet egy újra nagyjából?

Figyelt kérdés

Tekintsünk el attól,hogy "ne csináld kérj meg vkit".

Ilyen körülmények között,h nem igazán jártas cirka mennyi idő és kb mennyi idő aki ért hozzá,de nem a sebességre hanem kényelmesen csinálná?

2015. dec. 25. 17:36
 1/4 Lord Hidan ***** válasza:

10 max 15 perc figyelj hogy honnan mit huzol ki írd fel rajzold le ahogy szeretnéd nem nagy dolog

Boldog karit :)

2015. dec. 25. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:

10-15 perc.

Annak aki tudja, hogy mit honnan húz ki. Esetedben egy 20-40 percre tippelek kedves kérdező

2015. dec. 25. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy ebben jártas ember kb 2 perc alatt mindent visszatud dugni a tápra.

Neked max 10 perc lesz.

2015. dec. 25. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez attól függ hogy mennyire zsúfolt és szabványos a ház. Én már szívtam mint a boci egy-egy érdekesebb HP vagy Dell házban ilyesmivel. Türelem, fejlámpa és erős csipesz ilyenkor legyen kéznél :)
2015. dec. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!