Hogyan tudom SD kártyáról visszaállítani a fileket?
A következő történt:
Egy Sony kézikamerával vettünk fel karácsonyai (amolyan örök emlék) videokat, és elkövettem azt a hibát, hogy kiszedtem a kártyát, hogy egy LED TV usb-olvasóján megnézzük ott hirtelen az egyik felvételét, ott szépen ki is írta a szokásos file számozásokat, le is játszotta, na de amint a laptopba betettem, hogy átmásoljam a winyóra, jött a meglepetés, ugyanis a szokásos file nevek és sorszámok helyett mindenféle képtelen karakterekre írta át, és egyszerűen nem tudja olvasni.
Hol azt írja ki h nem tudja olvasni a filet hol pedig azt h nem érhető ela megadott úton, holott a kártyán mutatja a GB-okat minden egyes file esetén, tehát elvileg ott van a felvétel ...
Mit tudok tenni ilyen esetben? Még sose fordult elő pedig fél éve elég sokat kamerázok, de ilyennel még nem találkoztam. Hogy állíthatom helyre őket?
(egyébként MP4-es filekről van szó)
köszi ha vkinek van ötlete, fontos lenne
na igen de mitől? :(((((( megőrülök ...
ilyeneket ír ki: Ö─~ä;╔Á[.FÔ┘
az itteni TV nem ismeri fel de délután kipróbálom, hogy az felismeri-e amelyiken tegnap lejátszottuk. de most meg már azt írja, hogy "nem található", holott ott van és mutatja is, hogy 572 MB, stb ... viszont se másolni se átnevezni, semmit nem enged.
Nem lehet hogy az az átkozott TV átalakította magának a saját file-rendszerére és ennek akkor annyi? vagy ha át is alakította de van esély h vissza is lehet? bár ahogy nézem, a legnagyobb része el is tűnt pl, de azért 4-5 db megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!