Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghibásodott alaplap, mi a...

Meghibásodott alaplap, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Egy pár hete meghibásodott az alaplapom, mivel még volt rá érvényes garanciám visszaküldtem, állítólag megcsinálták és ingyen vissza is szállították. A probléma az, hogy kibontás után látszódott, hogy egy áramkör fel van szakadva, így írtam a cégnek, amire az volt a válasz, hogy a felelősségért nem tudnak felelősséget vállalni, mert ők nem így adták át a terméket, szállításbiztosan csomagolták. Így természetesen nem működik, forrasztás után sem sikerült életre kelteni. Ilyenkor mi a teendő? Ennyit ér egy terméknél a garancia? Hogy ugyanolyan működésképtelenül kapom vissza?

kép:

[link]

A cég a PCX!

2015. dec. 24. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
arról ne is beszéljünk hogy érdekes módon MINDEN levan akciózva és MINDIG holott máshol ugyan annyiba kerülnek a cuccok mint a PCX akciós árai. kivan ez találva...
2015. dec. 24. 13:21
 12/16 Trevor. ***** válasza:

Ha most jól értem, akkor te forrasztottad/forrasztattad meg valakivel? Mert ha igen, akkor ba$zhatod a garanciát...

Ha viszont ilyet nem tettél, akkor fotózd le a hibát, küldd vissza nekik, ha pedig ezután is hibásan küldik vissza és ráadásul kifizettetik veled a futárt, akkor nyugodtan jelentsd fel a PCX-et. (lassan úgy érzem, hogy az olyan magánemberek, mint Lec megbízhatóbbak, mint a nagy cégek...)

2015. dec. 24. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:
ha nem cserélik ki, potom pénzért megjavítom neked a lapot
2015. dec. 24. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves Trevor. Ugyanez volt a VGA-val is nekem. 3. küldtem fel nekik, 3. alkalommal már a géppel együtt. Első 2-nél nem ismerték el a hibát, a 3. alkalomra igen. Természetesen minden költséget én fizettem.
2015. dec. 24. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége? Pcx mit mondott?
2016. jan. 2. 18:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt, hogy "amennyiben úgy gondolom, hogy náluk hibásodott meg az alaplap sajnos nem tudnak mit tenni". De már nem érdekelt a dolog így nem válaszoltam, vettem egy új alaplapot és kész. Viszont tőlük az életbe többet nem fogok rendelni. Próbálták a postára hárítani a hibát, pedig szállítás közben ilyen sérülés "szakadás" biztos, hogy nem keletkezhet, főleg, hogy a dobozon se horpadás se semmi ilyesmi nem volt. Volt még az alaplapomra 1 év garanciám, hát most már mehet a kukába.
2016. jan. 2. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!