Miért nincs jel?
Figyelt kérdés
Összekötöttem a Tv met a számítógéppel HDMI kábel segítségével és mikor bekapcsolom a gépet kiírja hogy nincs jel!!! Ennek most mi az oka? Miért nem jelenik meg a Windows a Tv-n?2015. dec. 24. 09:58
1/7 anonim válasza:
HDMI-re állítottad a TV-t? HA több HDMI port is van, akkor nézd meg melyikbe dugtad HDMI1 HDMI2 stb..
2/7 A kérdező kommentje:
Igen a Tv-t persze hogy HDMIre állitottam 2 HDMI bemenet van de nem tök mindegy melyikbe teszem?
2015. dec. 24. 10:04
3/7 A kérdező kommentje:
Amugy a HDMI2 be van
2015. dec. 24. 10:04
4/7 anonim válasza:
Az mindegy, hogy melyikbe teszet. De a TV is legyen HDMI2-n. Egyébként a gép felismeri, hogy monitort csatlakoztattál rá?
5/7 A kérdező kommentje:
néztem videokat a neten és a csatlakoztatás után a képernyőfelbontásban meg kellene hogy jelenjen a TV is nem csak a monitor és nekem csak a monitor van. Ha ez számit a video kártya AMD Radeon HD 7700
2015. dec. 24. 15:02
6/7 anonim válasza:
Vagy hibás a HDMI kábel (ez a legjobb eset) vagy a gép HDMI portja nem működik.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem hibas mert a TV-n megjelenik hogy hozzá van csatlakoztatva csak a számitógépen nem
2015. dec. 25. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!