Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CPU és VGA ventilátor olcsón?

CPU és VGA ventilátor olcsón?

Figyelt kérdés
Szeretném kicserélni a gyáriakat a gépembe mert játékok közben borzasztóan melegszik és olyan hangja van mint egy hajszárítónak. GTX 550 Ti és AMD Athlon 2 X4 750k. GA f2 a55mhd2 alaplap és Logic a30 ház ha számít valamit. Terhelés nélkül CPU 60 fok VGA 45 fok. Terhelésnél akár 92 és 85 fok. Max 6000 forintért lehetséges egyszerűbb de jó ventilátorokat kapni rájuk? Nyilván nem azt várom, hogy 30 fokos procim legyen, ha játék közben max 60-ig megy fel és nem hangos már boldog vagyok.

2015. dec. 22. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Én rászánnám azt a 400 forintot.

2015. dec. 22. 21:31
 2/7 BM-Striker ***** válasza:

A CPU-ra valószínűleg nincs rendesen felszerelve a hűtő mivel ez irrálisan forró, a VGA-nál ez normális hőmérséklet.

CPU hűtőből egy [link] a legjobb vétel 6k körül

2015. dec. 22. 21:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek az értékek vannak most gyakorizás közben. Hátha észrevesztek még valami érdekeset én annyira nagyon nem értek hozzá. Hogy mivan játékok közben arról inkább nem teszek fel képet mert dobtok egy hátast. Na [link]
2015. dec. 22. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:

más program is ennyit ír?

Ez nagyon sok, ennyire nem rossz a gyári hűtő, vagy nincs jól felszerelve, vagy túl sok/túl kevés a paszta.

Szereld le a hűtőt, takarítsd le a pasztát a processzorról és a hűtőről. Egy kisebb borsószemnyi pasztát nyomj a processzor közepére. Rakd fel a gyári hűtőt.

2015. dec. 23. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen rossz a gyári hűtője, mindenhol ezt olvasom. Amit a 2# linkelt jónak tűnik az elsőnél nincs FM2 foglalat. Légyszíves erősítsétek meg, hogy a XIGMATEK Loki II-t rá tudom kötni akkor? Mert nem nagyon tudom, hogy minek a foglalatait kéne nézni, de ha jól nézem az alaplapom FM2-es.
2015. dec. 23. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:

nem, nem ilyen rossz.

ott valami nincs rendben.

Vagy a program olvas ki rossz értéket, vagy rosszul van fölszerelve.

Van itthon nekünk is FM2-es gépünk, azon is gyári hűtő van, és max terhelésen sincs a közelébe sem ezeknek a hőfokoknak.

Nézz rá másik programmal is (aida, hwinfo).

Ha azok is ezt az értéket írják, akkor rosszul szerelted fel. Esetleg a processzor kupakja nem "púpos"?

2015. dec. 23. 13:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem én szereltem össze, megrendeltem az alkatrészeket és egy számtech boltba összerakták nekem. Szétszedéshez-összerakáshoz nemigen értek én csak ki szoktam portalanítani. Több programmal is néztem, mind ugyanaz. Paszta egyszer már ki lett cserélve de akkor sem volt észrevehető változás. De ez a gyári hűtő úgy néz ki mint valami kacat játék, van egy picike ventilátor meg a hűtőborda. Semmi réz vagy alu. [link]
2015. dec. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!