Koobe S7 Easy tablet - em nem kapcsol be, ötletek?
Figyelt kérdés
2-3 éve kaptam még ajándékba már garancia lejárt.
Nem használtam egy jó ideje, most ahogy bekapcsolom azt írja hogy túl sok a mintarajzolási próbálkozás.
Innen E-mail + jelszóval nem enged tovább.
Kikapcsológomb + Hangerő Fel - el egy eldőlt androidbábu jön be benne egy felkiáltójellel:
Valaki segítene életet lehelni bele hogy bekapcsoljon?
Az se baj ha minden törlődik róla főként csak játékra használtam.
2015. dec. 22. 19:38
1/13 anonim válasza:
hasonlót láttam, próbálj firmwaret tölteni rá
2/13 A kérdező kommentje:
nem találtam rá firmwaret :/
2015. dec. 22. 21:23
3/13 anonim válasza:
www.koobe.hu/box/40
itt csak easy dual van, remélem csak nem îrtad a dualt
4/13 A kérdező kommentje:
már néztem a hivatalos oldalon ott nincs, ez nem dual :/
2015. dec. 22. 21:34
5/13 anonim válasza:
akkor vedd fel velük a kapcsolatot
6/13 anonim válasza:
www.koobe.hu/content/elerhetoseg
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, írtam nekik majd kiderül mi lesz! :) :/
2015. dec. 22. 21:50
8/13 anonim válasza:
Ugyan ez az én problémám is.Már 3 hónapja várom a választ.Remélem te megkapod hamarabb.Majd írd le légyszi mi a megoldás.Köszi
9/13 A kérdező kommentje:
Ha be tudod hozni a recovery menüt: hangerő le vagy fel hosszan ( nem tudom neked melyiket kell és mellé a power gomb hosszan ) aztan az eldőlt androidbábunál hangerő le vagy fel hosszan, és pötyögni hozzá a power gombot vagy 10x. Na nekem így sem jött be a menu, így hát tettem rá rendszert és működik.
2015. dec. 27. 14:26
10/13 anonim válasza:
Tudnál küldeni egy linket ahonnan letöltötted a rendszert? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!