Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nem pörög fel a notebooko...

Adrikft kérdése:

Mért nem pörög fel a notebookom ventilátorja?

Figyelt kérdés

Gta 5 közben nem akar felpörögni és túlmelegszik de minden játéknál.

Eddig nem volt vele gond mert a többi játéknál sosem melegedett be de az a lényeg hogy bírna jobban pörögni a ventilátor de nem akar.

Asus x550LB-x0112D

i5-4200u

NVIDIA 740m 2GB

2015. dec. 22. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki kellene ganyézni a hűtését.
2015. dec. 22. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy BIOS-ban van limitálva a fordulatszám, vagy kezd elromlani. VEgyél alá hűtést... Ezt a problémát megoldja.
2015. dec. 22. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben nem a probléma elfedése -lásd: veszek alá hűtőt- a megoldás, hanem annak megszüntetése. Pl. takarítás és/vagy venti csere.
2015. dec. 22. 18:03
 4/10 anonim válasza:

Egyet értek a ventillátor nem túl sok eseben marad tisztán ~3 hónapnál tovább, és a por jelentősen visszafogja a hűtő teljesítményét, szerintem egy takarítás segíthet!

Egyébként a hűtőpad nem minden esetben megoldás!

Ha a kitakarítás nem oldja meg a problámát először a hűtőt cseréltesd ki a gépben, a hűtőpad teljesítménye túl sokban függ az adott gép hűtésének a kialakításától!

Ezt tapasztalatból mondom! Nekem hiába van egy jó márkájú 3db erős ventivel felszerelt hűtőpadom Kb semmit nem tud segíteni a gépemnek egyszerűen azért mert túl kicsi az a hely ahol a levegőt be kéne fújnia!

2015. dec. 22. 18:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Hűtőpad az nem ér semm
2015. dec. 22. 18:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Hűtőpad az nem ér semmit ennél a gépnél mert nem rácsos az alja.

Nem koszos mert néztem amikor festettem a kérdést.

Azott nem pörög fel amióta meg vettem ez miatt volt garancián de azt mondták semmi baj.

Én ezek javításával,tisztításával foglalkozom és BIOS-ban sincs semmi ilyen beállítás.

2015. dec. 22. 18:53
 7/10 A kérdező kommentje:

"Festettem a kérdést"

Bocs mobilrol írok

2015. dec. 22. 18:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Feltettem a kérdést.
2015. dec. 22. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ezzel foglalkozol akkor nem kérdezel ilyet hanem megkeresed a probléma forrását.
2015. dec. 22. 20:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Már egy éve keresem de nem jöttem rá és gondoltam valaki pont ilyen problémája volt mint nekem és ö majd segít
2015. dec. 23. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!