Mért nem pörög fel a notebookom ventilátorja?
Gta 5 közben nem akar felpörögni és túlmelegszik de minden játéknál.
Eddig nem volt vele gond mert a többi játéknál sosem melegedett be de az a lényeg hogy bírna jobban pörögni a ventilátor de nem akar.
Asus x550LB-x0112D
i5-4200u
NVIDIA 740m 2GB
Egyet értek a ventillátor nem túl sok eseben marad tisztán ~3 hónapnál tovább, és a por jelentősen visszafogja a hűtő teljesítményét, szerintem egy takarítás segíthet!
Egyébként a hűtőpad nem minden esetben megoldás!
Ha a kitakarítás nem oldja meg a problámát először a hűtőt cseréltesd ki a gépben, a hűtőpad teljesítménye túl sokban függ az adott gép hűtésének a kialakításától!
Ezt tapasztalatból mondom! Nekem hiába van egy jó márkájú 3db erős ventivel felszerelt hűtőpadom Kb semmit nem tud segíteni a gépemnek egyszerűen azért mert túl kicsi az a hely ahol a levegőt be kéne fújnia!
Hűtőpad az nem ér semmit ennél a gépnél mert nem rácsos az alja.
Nem koszos mert néztem amikor festettem a kérdést.
Azott nem pörög fel amióta meg vettem ez miatt volt garancián de azt mondták semmi baj.
Én ezek javításával,tisztításával foglalkozom és BIOS-ban sincs semmi ilyen beállítás.
"Festettem a kérdést"
Bocs mobilrol írok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!