Mi volt ez a hang?
Az utóbbi 1-2 napban eléggé igénybe volt véve a gép. Sokat rendereltem. Ma jött elő, hogy renderelésnél olyan hangot hallat a gép, mint amikor szürcsöl valaki egy dobozos narancslevet. R7 370 4G NITRO/i5 4440 ctg550W táp. Eléggé érdekes volt hallgatni. Jah! És ahogy megjelent a hang, a gép elkezdett szaggatni. Renderelésnél a kép eddig folyamatosan ment lassan, ahogy kirendereli, majd a szürcsögés után 2 mp-el az egész kép szaggatni kezdett, és a render idő is megnyúlt 2-3 perccel. A VGA-n egyedileg szabályzom a ventilátorokat, ahány fokos, annyi %-on járnak a ventik.
A VGA fél éves, a többi alkatrésze a gépnek pedig 1,5 éves. A gép nem poros belülről, Zalman Z3 White házam van.
meg kellene nezetned szervizzel az a legbiztosabb
szurcsoles alapjab még nem sokat tudni...
igen elkophat hamarabb is ha gyarilag selejtes...
hazilag nem tudom mit lehetne, talan gephaz oldalat leveve probald kideriteni a zaj forrasat hs elojon
akkor van nagyobb gond ha nem venti adja ki a hangot...
hát nem tudom, hogy ezzel összefügg-e, de mostanában a VGA "eltorzítja" a színeket. Például játszok GTA V - ben és ami eddig zöld volt az kék lesz, ami eddig kék az meg lila. Teljesen véletlenszerű időközönként jön elő...
A VGA hűtése biztosan nem. Most járattam 100%-on a ventiket 15 percig semmi hangjuk nem volt.
Tápegység? De hát márkás Chieftec CTG 550W 80P+
Zalman Z3 WHITE gépházam van, alsótápos, a porszűrő havonta ki van takarítva, és folyamatosan hideg levegőt fúj ki.
Sajnos, ki lehet fogni hibás márkás tápegységet is.
Azt ajánlom, hogy vidd el szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!