Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legjobb számítógépház 20 000...

Legjobb számítógépház 20 000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
Legyenek beépített ventik és átlátszó oldal vagy világítás esetleg.

2015. dec. 21. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Nekem Raidmax Smilodon-om van, már több mint 5 éve. 1x12 cm betilátor elől, 4x 8cm ventilátor jól elhelyezve a gépházban - rmeek szellőzés. Átlátszó az egiyk oldala. Mindkét odlala lenyitható a háznka, a jobb szerelhetőség végett. sorjamentes kialakítás. Valamint a meghajtókat csavar nékül lehet rogzíteni - továbbá van egy kis szerszámosláda a gépben elrelytve, tlee pótalkatrészekkel, kiegészítőkkel a csavarmentes rögzítéshez...

Valamitna gépház elejét egy kis ajtó védi, amin 4 led megy végig - aventik közül 4 világít.

A ventik és a ledek üzemideje nagyon impozáns, elől 4-ből 3 led még világít, és a ventikné la ledek 70%-a is.

Én cska ajánlani tudo mezt a házat.

2015. dec. 21. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt már nem lehet kapni.
2015. dec. 21. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Zalman Z3 Plus white.

Meg vegyél hozzá panelt, az elejébe mert alapból a gépházon nincs hdd indikátor

2015. dec. 21. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebay-en jó áron lehet kapni. Ha nem jó, esetleg kérdezz meg pár boltot, hogy lehet-e rendelni náluk - én is vásároltma már úgy, hogy a bolt kínálaában nem volt az adott cucc, de külön beszerezték.

A másik ház, ha ez nem jön össze, amit javasolnék, a Corsair Vengeance C70

2015. dec. 21. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!