HKC V-POWER 650W elegendő a Sapphire R9 280-nak és az FX 8320-nak?
Az R9 280 már benne van a gépben. Alaplapot is cserélnék viszont. (gigabyte ga-78lmt ezt néztem ki).
Kérlek ne azt írjátok, hogy a táp kuka és dobjam ki a fenébe. Meg is indokolom miért egy rövid sztorival... Nyáron vettem az R9 280-as videókártyám. Az előző gépem is HKC tápos volt, de gyenge, ezért tápot kellett cserélnem. Kértem tanácsot is és prohardveren, mivel hallottam a HKC-ről, hogy kuka. Ajánlottak FSP tápot, Chieftech-et, Cooler Master-t. Elmentem hát, megvettem a Chieftech-et, amit ajánlottak, és szar volt. El se indult a gép. Visszavittem kiderült, hogy hibás. Adtak egy másikat. Hazahoztam, az is szar volt. Bemérték, jhaj tényleg megint nem jó. Oké visszakértem az árát. Elmentem más helyre, vettem Cooler Master-t. Ment 2 napot és elszállt. Visszavittem... Visszaadták a pénzt. Megvettem a HKC-t, gondoltam eddig is az volt, jó lesz az. Azóta is működünk...
Ezzel csak azt szeretném jelezni, hogy kizárólag a márkája miatt NEM szeretnék tápegységet cserélni! Engem csak az érdekel, elbírja e az R9 280-as VGA-t mellette az FX8320-as processzorral. Köszönöm az értelmes és segítőkész válaszokat előre is!
"Engem csak az érdekel, elbírja e az R9 280-as VGA-t mellette az FX8320-as processzorral"
Erre nem lehet biztos választ adni.
Felelőtlenség rákötni egy ilyen gépet arra a tápra.
75%-os hatásfok,elvileg elbírja.
sok sikert. :)
az uj HKC A-POWER t inkabb veheted voln
kivancsi lennek milyen ez az ujnszeria
Chieftech az Chieftec ...
nem mindegy milyen tipust veszel
erdekes ha prohardveren csak markat ajanlottak...
jo lett volna tipusokat irnod, mert ennek igy semmi ertelme hogy markat irtad le, ertelmea ember igy még a regebbi iArena kat is nyugodt szivel foja venni
Az Elite Power legtöbbet eladott táp helyezetjet sem fogod lehuzni pedig az nem artana
az se mindegy hol veted tapot hisz 5-10ezer felár is van sok boltban...
honan tudjuk hogy nalad a gyakorlatban el e birja? ezt maid megtudod
ami rosszabb hogy nem tudod mikor es mennyire ragja meg geped
ehhez ertelmes ember rendesen bemeri a tapot, ha nem ert hozza szakzervizbe viszi
netan szetkapni sem arthat, gondolom garija miatt ugyse agodsz:P "mert olyan jo"
ezekre menyit adnak mar? tobbet mint 1ev?
ha meg nem szamit hasznalod es kesz...
itt a V-650 olcsobb mint az A-550
az az erdekes hogy 1db pcie csati van mégis az A550 en...
na mindegy igy jartal, rossz a karmád...
Szia
Az azért nagyon érdekes, hogy 3 db. minőségi táp szálljon el pár nap alatt. Honnan vetted őket?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!