Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Testvéremnek akarok tabletet...

Testvéremnek akarok tabletet venni segítséget kérek?! Bövebben lent!

Figyelt kérdés

Tabletet szeretnék vásárolni a testvéremnek amint már említettem.Tudnátok nekem segíteni? 15-30ezer körül kéne keresni filmezésre, játékra tabletet.

Másik kérdésem: Ezek azok amit kinéztem, olvasgattam róla, de inkább itt is megkérdezem . Ez mennyire jó arra amit kinéztem?

-BluePanther Voyager mPAD, 7.85"

-Allview Speed Quad tablet

-UTOk 701D tablet

-Lark FreeMe x4 9

-UTOK 702Qb Tablet,

-Wink One SE tablet

-Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition tablet

Melyik lenne ezek közül jó?

2015. dec. 19. 18:25
 1/7 anonim válasza:

Lark van nekem is, azt semmiképp, mert nagyon lassú, pedig már szinte mindent letöröltem róla, ami felesleges.

A többit nem igazán ismerem, de a Samsungok általában jók, szóval én azt ajánlom.

2015. dec. 19. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül a samsung tab3 a legjobb. Filmezésre jó, illetve nem túl nagy hardverigényű játékokra.
2015. dec. 19. 19:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!Az Asusnak jó tabletei vannak, nem? Ez jó lenne? Valakinek van vele tapasztalata?

-Asus MeMO Pad ME70C-1A002A tablet

2015. dec. 19. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Idén 3 db. tabletet vettünk, az egyik ez a lenovo

[link]

a második ez az asus

[link]

a harmadikat a nagyobbik fiam kínából rendelte

[link]

Mondjuk nem ennyiért, mint amennyiért nálunk lehet kapni.

A lenovo 35000, az asus 36000, a chuwi 32000 Ft-ra jött ki a vásárlásakor. A legerősebb egyértelműen a chuwi, eszméletlen gyors és stabil gép, igaz a wines részét a gyerek még ritkán használta. Full Hd-ban játszik vele az idei játékokkal. Utána az asus, nagyon jó kis gép, a harmadik a lenovo, de nem sokkal van elmaradva az asus-tól. Elég hosszú ideig bírja mind a három aksija, de aasust kell legritkábban tölteni, igaz a feleségemé és ő nem éppen full hd-s játékokkal játszik rajta, hanem csak netezik, olvas, vagy filmet néz. Eddig mind a hárommal elégedett az aki kapta. A 2 fiam és a feleségem. Mind a három kínai.

Van 2 db 3 éves myaudio (szintén kínai) tabletünk is, ami a két fiúé volt, már lassan egy éve a 4,5 éves kislányom néz rajta meséket. Jó néhányszor leejtette, még járólapra is, de nem tört és nem repedt el még egyik sem. Voltak néha vele lassulások, de régi fél GB-os memóriával és 2x1,2 GHz-es procival nem várható el a mostani játékok futtatása. Ezeknek az aksijai már odavannak. Kb. 1,5 óra alatt lemeríti a kislányom, de rengetegszer voltak töltve. Én samsung tab 3-t nem vennék, volt nálam a barátomé, akinek navigációs szoftvert telepítettem rá. Hát szerintem nem éri meg azt az árat amit kérnek érte.

A mai gyors technikai fejlődésnél már szerintem nem lehet előnyként felhozni azt,hogy azért veszem meg, mert ez sokáig bírja és van hozzá alkatrész ellátás. 3-4 évente (vagy már hamarabb) úgyis cseréli mindenki ezeket a kis kütyüket.

Addig a kínai gyártók saját márkái is kibírják simán. Van tapasztalatom.

A másik meg az, hogy a márkásakat is ugyanabban a kínai gyárban gyártják.

A harmadik példa éppen a saját esetem. Samsung strapabíró telefonom van. 5 éves, nincs vele bajom, csak éppen az aksi nagyon oda van. Venni akartam hozzá új akkut. 10000 Ft. lett volna!!! A telefon sem ér már annyit, szóval az alkatrész ellátottság valóban van, de olyan áron, hogy inkább az ember vesz újat.

2015. dec. 20. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja az asus és a lenovo Magyarországon lett vásárolva. Lenovo 1 év, az asus 2 év garanciával.
2015. dec. 20. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
A Samsung jobb mint az Asus.
2015. dec. 20. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt így kijelenteni, hogy a samsung a jobb butaság! Típustól függ. Az általam vásárolt asus típus tuti jobb, mint a samsung tab 3. De a samsung tab 4 viszont jobb nála. De van asus ami annál is jobb, de nem is ennyiért. Pénz kérdése az egész. A samsungok túl vannak árazva!
2015. dec. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!