Jók lennének-e ezek a gépembe?
Jelenleg a következő gépem van:
Processzor: Intel Core i5 750 2.67GHz
RAM: 4,00GB DDR3 666MHz
Alaplap: Gigabyte P55-US3L (DDR3 16 GB-ig bővíthető, i7 kompatibilis)
Videokártya: AMD Radeon HD 5800 Series (azon belül nem tudom, melyik)
HDD: 1 TB
Tápegység: 450 W
És úgy gondoltam veszek bele
4 db Kingston 4GB/1600MHz DDR-3 RAM-ot
és egy
ASUS GTX950-OC-2GD5 nVidia 2GB GDDR5 128bit videokártyát
majd erre ráraknék egy 64bit-es Win 10-et.
Amennyiben elnéztem valamit, és ezek nem lennének kompatibilisek, vagy van jobb megoldás ebben az árkategóriában, jelezzétek.
Jó ez a gép.
Vegyél bele még ramot, meg a GTX950-es VGA-t. :)
Táp el fogja vinni, mert a 950 nem kér többet az 5850/70-nél.
Szerintem ram elég 8giga, felesleges 16-ot belerakni. Egyelőre nem kérnek még a játékok 8-nál többet.
Nem szándékoztam megtartani az AMD-t, de ha előnyösebb, akkor lehet megnézem azt az R9-et.
Amúgy azért kell 16 GB mert Space Engineers-ben én szoktam host-olni amikor haveromékkal játszom, de most feltolták a minimumot 8 GB-re a bolygók miatt; és Planetary Annihilation TITANS-hoz is annyi az ajánlott.
Ne használj két kártyát egyszerre, mert a tápod sem fogja bírni, meg nem lesz dupla annyi FPS-ed sem. Ahogy írtad is, nem előnyösebb.
Kedves utolsó.
A fenének kell felhozni ilyen módozatokat totál laikus embereknek.
(Persze, legyen két sz×r kártyája inkább, mint egy, ami a kettőnél jobb.)
A 950-esnél a 960-asok nem sokkal drágábbak, ha van pénz lóvéra, inkább azt vennék. Korszerűbb, és még kevesebbet fogyaszt. Hardveraprón 4gigás verziók is vannak kevéssel 60ezer fölött (csak rendszeresen be kell nézni a hirdetések közé).
Az más kérdés, h a processzor nem túl izmos ezekhez már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!