Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A DDR3-as alaplapok nem...

A DDR3-as alaplapok nem kezelik a DDR2-es memóriát is?

Figyelt kérdés

Feldobta a talpát az alaplapom. Mivel régi AM2-es, de sokat nem akarnék költeni és a CPU-t is meg akarom tartani így kerestem helyette más alaplapot. De nem találtam csak AM3-ast az ugyan támogatja az AM2 CPU-t is de már DDR3-as RAM-os.

Ebbe akkor DDR2 nem mehet bele?

2015. dec. 19. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
nem!A DDR2 és a DDR3 foglalatok eltérőek!
2015. dec. 19. 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja igaz. Ez 2x dual slot-os és kezeli mindkettőt de persze eltérő slotokkal.

Ezt néztem be.

[link]

2015. dec. 19. 15:54
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

olyan alaplap mell amin van ddr2 foglalat

AM3+ is van ilyen

csak az kell hogy a cpu d is tamogassa

es maga a cpu kezeli amugy a ramot, neki kell tamogatnia a ddr2 t (tamogathatja a 3 at is)

de ha 2 es ramod van akkor az most mindegy

2015. dec. 19. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Cseréld ki a gépet, már nem szabad ddr2 ramos gépre költeni, vannak olcsón lga1150es lapok és a hozzávaló processzorok, a még működő részeit add el a mostani gépednek.
2015. dec. 19. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kezeli a ddr2-őt a ddr3-as foglalat, max ha van neki mondjuk külön 2 ddr2 és 2 ddr3 memslot, persze akkor sem együtt kezeli.
2015. dec. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!