Mi a velemenyetek errol a geprol? Laptop Acer Aspire 5732ZG-444G32Mn cu procesor Intel® Pentium® Dual Core T4400 2.2GHz,4GB,320GB, ATI Radeon HD4570 512MB, Linux es mit szoltok magahoz az acer markahoz? En eleg sok rosszat hallotam errol
azt h szegény és terhes is vagy vele
:$
szeretlek
én vagyok az a Jézuska
Valaki szereti, valaki szabadulni szeretne tőle minél előbb. Amikkel én találkoztam eddig azoknak rendre gally volt az akksija és elszállva a hűtője, emelett kényelmetlenül vastag laptopokat gyártanak.
Nem egy csúcsragadozó a laptopok világában. Persze van előnyös tulajdonsága is. Az ára. De ha neked nem ér meg 10-20 ezer forintod mínusz 1 kg és egy megbízható szervízháttér 3 év garanciával akkor csak nyugodtan.
Saját tapasztalat:
Nekem Aspire 5738zg van, Pentium dual core, Ati HD4570, tehát szinte ugyanez. Ne feltétlenül hallgass a többiekre. Én ezt a gépet nyúzom már jó ideje, sokat is megy (van, hogy éjjel-nappal) és semmi bajom nem volt vele. Amúgy a cégnél is csak Acer laptopok vannak de még egynek se volt baja. Szerintem megveheted.
ha eladnád akkr kb 75000-öt kapnál érte
szóval az hogy menyibe van benne nem az értékét jelenti
(ezt jo ha tudod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!