Tudtok jó micro atx gápházakat?
Max. 10k. asrock h81m hds, intel core i5 4460, 10gb ram, amd radeon hd 6450
Jó lenne, ha beleférne a házba egy deepcool gammaxx 200t processzor hűtő (sokkal jobb, mint az Intel gyári hűtője)
micro atx hazak sem sokkal kisebbek inkabb csak alacsonyabbak
Zalman nak vannak legolcsobban
konfighoz ugyis barmilyen haz jo ez igy ebben az alapotaban irodai konfig, de minek rakod bele a regi 6450 ed? vagy ha nem regi minek veszed?
csak hogy ott fogyaszon? annyit nem fogyaszt hogy ezert megerje :P
ha nem extra keskeny a haz boven bele kell fernie a hutonrk mivel eleg alacsony
A hd6450 megvan egy ideje. Az intel igp-je erősebb? Amúgy most egy nbase házam van, ami hangos, és kábelmenedzsmentre nincs lehetőség (csak eltuszkolni a kábeleket...)
[link] Ennyiért szerintem bestbuy. Alsótápos, kábelmenedzsment lehetőségek bőven jobbak, mint a mostaniban.
jo a celra
HD 4600 igp van a 4460 ban, es eleg eros
proba mindenek megtudasanak a legjobb modja de 6450 regebbi es legalapabb vga nagyajabol olyan gepba ahol alaplapi vagy cpu beli igp nincs ott erdemes hasznalni
nagyjabol 2,5x szer lehet erosebb a HD 4600 mint a HD6450
de mindjart probalok valami gyakoralti tesztet leni
mivel ujabb igy erdmesebb altalanos celra is hasznalni (nem csak 3D re)
persze alaplapi chipset driver fent legyen (ennek most is fent kellene) meg kulon hd graphics driver is kell a megfelelo (intel oldalarol)
jatekokban 30-40% al erosebb pl.
itt pont latni 6450 t es 4600 at is
cpu tipus nem igazan szamit inkabb a memoria szamitana (es hogy azt a cpu kezelni is tudja)
mar ha szamit nagyon a jatek neked vagy mas grafikai teljesitmeny :D de konfigbol itelve nem hiszem
Köszönöm Kontár, akkor elteszem azt a Radeont :)
Amúgy szoktam játszani, de nem gondoltam volna, hogy az igp tényleg erősebb. Ha pedig erősebb, az jó, mert ki fogom próbálni a gta 5-öt, és a gta4-et :) Ment a like
38ért van gtx 750ti ami erősebb mint az r7 360 pont amennyivel drágább is kb
Ha esetleg használtan is jó akkor jóval erősebbeket kapsz 40ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!