Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valami baj van a gépemmel?...

EXooo kérdése:

Valami baj van a gépemmel? (többi lennt)

Figyelt kérdés
Nah szóval most vettem egy gépet q8400, gtx550 ti, és 6gb ram és az a probléma hogy laggolgat a gta 5 és kb majdnem minden kipróbáltam már majdnem mindent de nem tudom mit kellene csinállni most lett újra rakva win 7 64bit
2015. dec. 17. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
azért laggol, mert a procid épp hogy eléri a minimumot. Ennyit lehet kihozni vele. Egy erősebb procival nem fogsz laggolgatni.
2015. dec. 17. 22:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Néztem a youtube-on egy videót teljesen ugyanezzel a konfiggal és a csávónak nem laggolt. miért?
2015. dec. 17. 22:02
 3/8 A kérdező kommentje:
opsz elirtam e8400 nem q8400 de a probléma fennt áll és a csávónak a vidibe tökéletesen futott! :(
2015. dec. 17. 22:07
 4/8 T/Z ***** válasza:

Nem linkelnéd a videot?

Gondolom le volt véve a grafikai részletesség, vagy a felbontás, mint az állat.

És most kinek van Q8ezres, és kinek E8ezres processzora?

2015. dec. 18. 02:21
 5/8 A kérdező kommentje:
én irtam el bocs nekem van e8400 am és lehet hogy le volt véve de nekem is és egyáltalán nem ugy futott neki mint nekem de most ujra lett pasztázva leszedem megint és meglátjuk. https://www.youtube.com/watch?v=47cZnUOCtPs
2015. dec. 18. 16:54
 6/8 T/Z ***** válasza:

Hát a pasztázástól nem lesz több FPS-ed. :

Nem tudom mi a titka a videonak, nem látjuk a gép bekapcsolásakor/játék elindításakor milyen processzor van benne.

Amúgy nem Full HD-ben játszik, 1360×768-ban (ez a HD Ready). A graf részletesség valóban nincs nagyon levéve, de a felbontás erőteljesen.

Nyisd meg a feladatkezelőt, h a háttérben fusson (ctrl+shift+esc), mennyire terhelődik a két mag?

Esetleg GPU-Z-vel a videokártyát is lehet nézni, h mennyire terhelődik (második fül).

Abból már lehet következtetni, h mi akasztja meg a játékot jobban. Processzor, vagy VGA, és azt kell nagyobbat venni.

De szerintem egy LGA771-es Q9450, Q9550, Q9650-nek megfelelő Xeonnal már nem akadozna. (10ezer körül adják őket a Hardveraprón)

2015. dec. 19. 12:10
 7/8 A kérdező kommentje:
hát most talán megoldódni látszik a probléma annyi van hogy eddig 100%-on pörgött a proci ma lett frissítve a windows és most 10-30% között ugrál ugy hogy megy pár apróság lehet az volt a baj :D
2015. dec. 19. 14:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Mególdódott a probléma. Annyit csinálltam hogy felraktam egy Windows 10 Pro-t és mindent megint letöröltem lehet vírus okozta nem tudom de most tökéletesen szuperál a kis gép :D
2015. dec. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!