Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem egy rakat sz*r. Lehet...

A gépem egy rakat sz*r. Lehet "normális" Gamer PC-vé tenni?

Figyelt kérdés
A múlthéten vettem ezt a sz*rt : [link] A alaplap lószar a tápot meg se említem... Tudtok normális, ehez a géphez illő dolgokat mondani? (amikor vettem nem esett le, hogy szart veszek) Ha bármi mással probléma van írjatok ;)

2015. dec. 17. 15:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Miben nyílvánul meg hogy szar ? Mondták a haverok mi ?

Nem működik vagy mi a baja ?

2015. dec. 17. 15:56
 2/21 A kérdező kommentje:
Kérhetek normális válaszokat? 1.-nek : Az alaplap épp, hogy bírja a gépet és ilyen CPU-hoz?...
2015. dec. 17. 16:02
 3/21 anonim ***** válasza:
20%

Igen, 600W táp kuka!

GTX 950 2gb eladni!

FSP RAIDER 550W vagy SUPER FLOWER 450/550W

R9 380 4gb kártya (márka mindegy)

Csiribí-csiribá Gamer PC újratöltve!

2015. dec. 17. 16:03
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen az alaplapot is add el, már ha valaki megveszi és helyette: gigabyte 970a-ud3p
2015. dec. 17. 16:05
 5/21 anonim ***** válasza:
2 hetes elállási jogod van elvileg. Visszaviszed és visszakéred az árát. Valahol ezt olvastam.
2015. dec. 17. 16:06
 6/21 anonim ***** válasza:

Csak az a baj kedves kérdező hogy lehet úgy van rá garancia hogy az oldalapot lezárták vagy matricázták nehogy belepiszkálj különben ugrott a garancia? Vagy ha eladód hardvereket akkor is ugrott a garancia, merthogy az egész gépet be kell vinni? Erre is gondoljál! :O

Amúgy elállási jogod van, élj vele!!

2015. dec. 17. 16:08
 7/21 anonim ***** válasza:
Ilyen stílussal én a fejedbe húznám a gépet. Egy ilyen embernek felesleges.
2015. dec. 17. 16:14
 8/21 BM-Striker ***** válasza:

A gép használható, csak a hardverek összeállítása szerencsétlen.

Tuningolni nem nagyon fogod a processzort ,de ha a táp miatt elromlik a gép, garanciálisan javítják, mivel az egész gépre szól a garancia.

Egy hasonló értékű jól összeállított géphez képest rossz a konfig, de önmagában nem mondható "rakat sz*r"-nak.

Legjobb lenne ha elállsz s vételtől/lemondod a rendelést, de ha már megvan használd.

2015. dec. 17. 16:14
 9/21 anonim ***** válasza:

Az alaplap teljesen jó a processzorhoz.

Ja, hogy nem 990FX? Na és akkor mi van? 140W TDP-ig kezeli a processzorokat. A tied 95W-os. Ha megrángatod, akkor is belefér.

GTX950-es kártya. Amikor megvetted is az volt. Nem egy erőművész, de tisztességes.

Egyedül a táp sötét ló az összes alkatrész közül. Még akár jó is lehet, de azt ugye nem tudjuk típus hiányában.

Tudom hogy Suzuki áráért szerettél volna Ferrarit, de ilyen csak a mesékben van.

Add össze az alkatrészek árát és rájössz, hogy még csak át sem vágtak. Hogy lehetett volna ennyi pénzért erősegbb gépet is összerakni? Persze. De nem sokkal.

2015. dec. 17. 16:24
 10/21 anonim ***** válasza:
# 9 Egybaj van ezzel a lappal 4.5Ghz nem lehet húzni, max ilyen 4.0ghz körülire, de ha 4.5Ghz húzza akkor se stabil...
2015. dec. 17. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!