Az ASUS H97 PLUS alaplap kompatibilis a Kingston HyperX HX318C/16 memóriával? 10FK2/16
Bocs, hogy ilyen konkrét mollre kérdezek, de nem ismerem az intelt, és nem tudom hogy az az alaplap működik-e azzal a RAMmal.
Egyáltalán jó az alaplap? Nincs sok pénzem, kb. 55,000 marad ezek után, abból kijön még egy i5?.
Itt azt írják, a Z97-C támogatja a túlhajtást, és így már el kell bírnia az 1866Mhz-t is.
Igen, azt a K végződést azt tudom, hogy az azt jelenti, hogy a processzor szabadon tuningolható, és pont ez az, amiért muszáj a Z97 chipset. 1Ghz-t biztos rá akarok még húzni, mert elbírja. Eredetileg AMD FX6350-et akartam, de utána gondoltam, hogy lehet az intelt is meg kellene próbálni. Az FX6350 az 3.9Ghz-t tudott, arről nem akarok lemondani.
Szóval most úgy nézek ki, hogy
Asus Z97-C
i5 4460K
2x8Gb 1866Mhz RAM
+ ezek mellé még
FSP Raider
Sapphire R9 270X
Seagate 2TB
Ez így milyen?
A számtech tanárom állítom, hogy a leghozzáértőbb a városomban, de nem tudta megmondani,hogy mitől jobb az intel az AMD-nál.
Erről tudsz még írni, vagy linkelni egy oldalt ahol erről még lehet olvasni? nem azért, mert lusta vagyok beírni a googlebe, hanem mert lehet, hogy én mást találnék.
Egyébként köszi a tudnivalókat az intelről, most kezdek átállni AMD-ről, és jól jön minden tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!