Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » "az amd képernyő illesztő nem...

"az amd képernyő illesztő nem válaszolt de utánna helyreállt", miért irja ezt ki nagyobb gépigényű játékok futtatása esetén?

Figyelt kérdés

videókártya hibára gyanakszom de lehetnek más tényezők is, például lc power 500w os tápom van ami nem a legmegbízhatóbb márka, de ottvan még a hdd m is, az meg eléggé a végét járja : "kondició 9% a lemezfelületen 3 hibás szektor, A lemez önteszt során talált 65532 hibás szektort. becsült hátralévő élettartam 10 nap" de ezt mér 2 hónapja írja,

videókártyám amd radeon hd7770 oc

procim: amd 651k 4mag 3ghz.

2015. dec. 16. 21:03
 1/3 A kérdező kommentje:
amit még kihagytam: kb játék után 5 percel fogad a hibaüzenet, addig szépen tudok játszani. és eddig a far cry-nál meg a tug nál tapasztaltam
2015. dec. 16. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
A rossz táp már tönkretette a merevlemezed, cseréld ki a tápot, amilyen hamar csak lehet, a videokártya hibás is valószínű, hogy ez okozza, de driverhiba is lehet, szerintem az első a valószínűbb
2015. dec. 16. 21:18
 3/3 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy a táp tette volna tönkre a merevlemezem, már alapbol szar volt, tesóm laptopjába volt amit egyszer ledobott a lépcsőn azóta nem ó de gondoltam ezmég valamennyire mükődik, de most minecraft közben is kidobott pedig nemszokott, szerintem vga lesz a ludas
2015. dec. 16. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!