Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a Sony...

Mi a véleményetek a Sony Pendrive-okról?

Figyelt kérdés

Eddig nekem a Kingston vált be de most olcsón tudnék hozzájutni egy Sony pendrive,de még nincs tapasztalatom Sony pendrive-okról ezért kérem akinek van az írja le a tapasztalatait,leginkább arra vagyok kíváncsi hogy mennyire tartósak.

A válaszokat előre is köszönöm.:)

[link]

Erről lenne szó.(2500FT-ért tudnék hozzájutni)

2015. dec. 16. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Amit linkeltél oldalt ott vannak értékelések is.
2015. dec. 16. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Láttam,de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.Ha meg itt sincs olyan aki elégedett vele akkor valószínűleg nem veszem meg.
2015. dec. 16. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Annyira tucat termék és fogyó eszköz manapság, hogy tök mindegy, hogy azt a 2000 forintot melyikre költöd. Zsebkenőt vagy WC papírt se márkahűség alapján veszel, ha jól sejtem. Ha egy évig működik, akkor is bőven megszolgálta az árát bármelyik, illetve a legmárkásabb terméknél is előfordulhat hibás darab, amit nem látsz előre. Ismert, tömegesen előforduló hibája egyik márkának sincs, ugyanaz a technológia, ugyanazok az alkatrészek, csak más-más plecsnit nyomnak rá márkajelzésként.
2015. dec. 16. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a Sony saját gyártású memóriája, vagy japán Sony gyárakban készült áramköri lap van benne. Valószínűbb, hogy külső cég szállítja be neki, aztán felmatricázzák. Ez sok nagy cégnél bevett szokás, ettől még lehet nagyon jó, de önmagában az, hogy "Sony", semmit nem jelent.

De szerintem nyugodtan megveheted, nem hinném, hogy gond lesz vele.

2015. dec. 16. 19:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,lehet hogy megveszem mert nagy veszteni valóm nincs.Remélhetőleg egy 1 évig bírni fogja a kiképzést.Ment a zöld kéz.
2015. dec. 16. 20:19
 6/6 T/Z ***** válasza:
51%

Ha sokat másolsz, akkor esetleg ne márka alapján válassz pendriveot, hanem sebesség alapján.

Írási sebességet keresd, egy gyors pendrivera hamarabb felmásolódik még usb2 alatt is a cucc.

2015. dec. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!