Valaki segíteni?
Figyelt kérdés
következő a probléma: tegnap amikor elindítottam a gépet kiírta hogy sérültek a windows fájlok vagy valami ilyesmi hogy megsérült, aztán újra rakta a gépet úgy hogy minden megmaradt rajta csak a háttérkép tűnik el amikor elindul a gép és betöltött, és kéri hogy aktiváljam a windows-t amikor elindítom, de még nem mertem semmitt csinálni neki, szóval mit csináljak? egyszerűen amikor elindítom és kéri akkor keressek egy kódot?2015. dec. 16. 09:37
1/8 anonim válasza:
" kéri hogy
aktiváljam a windows-t"
Pontosan ezt kellene tenned. Gondolom nem jogtiszta a cucc?
2/8 A kérdező kommentje:
De mert szervízben rakták fel, de kulcsot nem adtak hozzá mint mondom, most raktam újra.
2015. dec. 16. 09:43
3/8 anonim válasza:
Attól, hogy szervízben telepítettek a gépre egy operációs rendszert, még nem jelenti feltétlenül, hogy jogtiszta.
Pl. ha nincs a kapott számlán operációs rendszer amiért fizettél, akkor tutira nem jogtiszta. Egy ötszámjegyű összegbe kerülő szoftvert ugyanis nem ajándékoznak oda senkinek.
Milyen Windows verzióról van szó?
Újratelepítetted, vagy helyreállítottad?
4/8 A kérdező kommentje:
Windows7 64-bit
Helyreállítottam.
2015. dec. 16. 09:50
5/8 anonim válasza:
Jó, jó, de melyik verzió? Home Premium, Ultimate, Enterprise, stb.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak annyíit tudok hogy SP1, de megyek jobban utána nézek hogy pontosan milyen.
2015. dec. 16. 09:57
7/8 anonim válasza:
start menű > jobbklikk a számítógép fülön > tulajdonságok
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget! sikerült megcsinálnom! :)
2015. dec. 16. 10:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!