Ez a videókártya elviszi ezeket a játékokat?
Figyelt kérdés
GTX950 OC
The Forest
Far Cry 4
2015. dec. 16. 00:32
1/6 anonim válasza:
Kompromisszumokkal igen, elfuttatja.
Amúgy YouTube-on bírod, hogy gtx950+far cry 4 (vagy amelyik játék érdekel) és lesz videó róla. Legalábbis a nagy címekrők biztos lesz!
2/6 anonim válasza:
gepigeny.hu-n megadhatod, hogy milyen a géped és kiírja, hogy hogy futna, bár nem mindig találja el pontosan, de megközelítőleg igen
nekem 750 ti-n szépen futott a far cray 4, úgyhogy nem lesz gond
3/6 anonim válasza:
A gepigeny.hu is csak az adatok alapján tudja megbecsülni, hogy nagyjából mire számíthatsz, különben egy GTX950-essel ezek a játékok bőven fognak menni, és még nem is kell akkora kompromisszumokat kötnöd!
4/6 anonim válasza:
A GTX950 azért egy erős kártya, hagyjuk meg. A legújabb játékokkal sem lesz túl sok gondod. Jó, nem feltétlenül fogsz lagg mentesen ultrán játszani minden játékkal, de nem is lowon, szétlaggolva.
5/6 anonim válasza:
Kompromisszumokkal igen , ezalatt azt értem hogy nem ultrán fog futni fhd-ban.
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem jó low-on is csak 1080p legyen.
2015. dec. 16. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!