Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a videókártya elviszi...

Ez a videókártya elviszi ezeket a játékokat?

Figyelt kérdés

GTX950 OC

The Forest

Far Cry 4

2015. dec. 16. 00:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Kompromisszumokkal igen, elfuttatja.

Amúgy YouTube-on bírod, hogy gtx950+far cry 4 (vagy amelyik játék érdekel) és lesz videó róla. Legalábbis a nagy címekrők biztos lesz!

2015. dec. 16. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:

gepigeny.hu-n megadhatod, hogy milyen a géped és kiírja, hogy hogy futna, bár nem mindig találja el pontosan, de megközelítőleg igen

nekem 750 ti-n szépen futott a far cray 4, úgyhogy nem lesz gond

2015. dec. 16. 01:08
 3/6 anonim ***** válasza:
A gepigeny.hu is csak az adatok alapján tudja megbecsülni, hogy nagyjából mire számíthatsz, különben egy GTX950-essel ezek a játékok bőven fognak menni, és még nem is kell akkora kompromisszumokat kötnöd!
2015. dec. 16. 03:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A GTX950 azért egy erős kártya, hagyjuk meg. A legújabb játékokkal sem lesz túl sok gondod. Jó, nem feltétlenül fogsz lagg mentesen ultrán játszani minden játékkal, de nem is lowon, szétlaggolva.
2015. dec. 16. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Kompromisszumokkal igen , ezalatt azt értem hogy nem ultrán fog futni fhd-ban.
2015. dec. 16. 10:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem jó low-on is csak 1080p legyen.
2015. dec. 16. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!