Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segítsen megoldani a...

Valaki segítsen megoldani a hangkártya problémát kérem?

Figyelt kérdés
ASUS Xonar DG-m van de egyszerüen nem müködik sehogy sem ha bele dugom a fejhallgatót, hangfalat se semmit nem müködtet, letiltottam az alaplapit de viszont ha a gép elejébe levő jack dugo-ba beledugom a csatlakozót akkor meg van hang csak sistereg eléggé, nem nem hibás a hangkártya, mindent jónak jelez, felismeri meg minden, be is állítottam alapértelmezettnek de így sem jön hang hátulról

2015. dec. 15. 09:21
 1/4 A kérdező kommentje:
sikerült hangot csinálni de viszont a mikrofon nem müködik ha hátra dugom, azt hogy csináljam meg?
2015. dec. 15. 09:45
 2/4 A kérdező kommentje:
még mindig fennál a zúgás probléma de nem értem miért, hangkártyába dugtam be a jack dugót... a mikrofon meg egyáltalán nem müködik vele, érzékeli hogy bevan dugva de semmi
2015. dec. 15. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Bogarászd át újra a használati utasítást...valamit rossz helyre dugtál.
2015. dec. 15. 10:21
 4/4 A kérdező kommentje:

nem dugtam, beraktam a pci slotba majd rádugtam az audo kábelt amit igényel, videót is néztem róla hogy biztos jól csináltam és igen jól

felraktam a drivert de akkor is szar

2015. dec. 15. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!