1db Titan X mellé nagyobb táp kell mint 750W?
6 magos proci és Titan X volna a gépbe.
Milyen tápot ajánlotok? a CoolerMaster ról aszt halottam hogy nem valami jó. Nem spórolok sem a gépházon, sem a tápon.
A gépház már megvan és a kártya is, csak tápot nem tudom milyen legyen. Melyik a legmegbízhatóbb?
#5 4K ban ha most nem is de kesobb jol johet az SLI
nem adodik ossze ez csak termeszetes... de a teljesitmeny novekszik ha kihasznalja a program
szerintem tudsz valogatni
a 980Ti egy SUPER kártya! Sosem szidtam azt a kártyát, de
muszaj nekem több VRAM, mit 6 giga :/
Egyébként tök elcseszett a csúcskategória most VRAM szempontból.
Ha az alsó-középkategóriás GTX950-ra meg R7 370-re lehet erőltetni a 4GB VRAM-ot,akkor a felsőkategóriás GTX970,de a 980-ra már minimum illene a 8GB-is,ha már a 390/390X mind kizárólag 8GB VRAM-al jön ki,miközben egymagában sosincs annyira szüksége.
De ugyanez érvényes a Fury-ra és a 980Ti-re.
Megállt a lényegi fejlődés eléggé,már 3-5 éve ugyanazokat a kártyákat adja el mindkét cég,horror áron,évente átnevezve.
Rég jöhetne valami váltás az alsószegmensbe is,például hangkártya méretű,passzív hűtéses PCI-E x1-es hd7770 szintű kártyák,emberi árakon,ahogy jött a HBM meg a vízhűtés a csúcskategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!