Intel core duo 2 E700 2.66 Ghz-es proci helyére be tudok tenni egy intel core I5 procit?
Figyelt kérdés
Köszön előre is a válaszokat.
Ja és ha nem akkor mit kénem cserélnem, hogy igen és hol mennyiért vehetem meg azokat.
Köszönöm előre is!
2015. dec. 14. 18:41
1/5 anonim válasza:
Nem , nincs 775-ös foglalatú i5 processzor , ahhoz kéne új lap is.
2/5 anonim válasza:
Ha i5-ös procit akarsz akkor legalább egy 1155-ös, de inkább 1150-es alaplap kell hozzá, és esetleg DDR-3-as ramok ha most DDR-2-es lapod van.
3/5 anonim válasza:
C2Q (Core2Quad) szériát tudsz bele rakni az szintén 4 magos, viszont 775-ös tokozás....
Ebből várat már nem tudsz építeni, esetleg ennyit, egy erősebb C2Q, bár nem tudom hogy mennyi ramod van és milyen videókártyád, de valószínűleg nem éri meg ezt a gépet újítanod....
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az utolsó kommentelőnek:
Nvidia 9300 Geforce
10gb ram!
Kösz a választ mindenkinek!
2016. jan. 27. 16:52
5/5 anonim válasza:
10 Gb ram? :O Fölöslegesen sok ebbe a konfigba, a videókártya sem egy csúcstechnológia, szerintem értelmetlen ezt a konfigot újítani, inkább építs egy újat, ha van rá keret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!