ASUS GeForce GTX 750 Ti 2GB GDDR5 vs ASUS GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 melyik erősebb?
Figyelt kérdés
Processzor: INTEL Core i3-4170 3.70GHz 1150 BOX
Memória: Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR3 1600MHz
Alaplap: GIGABYTE GA-H81M-S2H
Merevlemez: WD blue ezex 1TB | HyperX 120GB FURY SATA3 2,5" SHFS37A/120G
Ház: CoolerMaster N200
Tápegység: FSP Hexa+ 400W
Ehhez a konfighoz kellene, melyiket vegyem? (pénz az van)
2015. dec. 14. 14:57
21/23 A kérdező kommentje:
ez nem amd kártya hanem nvidia azt nem cseszték el...
2015. dec. 14. 17:05
22/23 Stark2000 válasza:
Az MSI-nek egyetlen egy rossz videokártyája nem volt, ha AMD volt, ha Nvidia. Ezzel szemben az Asus az AMD vonalat rendszeresen eltudja k**ni. Én nem akarom szidni, csak hülyeséget mondasz azzal kapcsolatban, hogy az Asus jobb. És nem vagyok MSI fanatikus, mert ha nem Nvidia kártyáról lenne szó, ajánlanék én Sapphire-t is, ha kell. Az pedig nem mentség az Asusnak, hogy az Nvidia szériát (még) nem k**ta el.. (tudtommal).
23/23 Közveszélyes Kontár válasza:
#8 nem fogyaszt 150W ot szep is lenne, TDP besorolasa sem 150W, es gyakorlatban 75W korul fogyaszt a OC is
elobb akadna ki a kartya mielott 150W os fogyasztast tunigal elehetne erni...
#16 TT 430 tenleg nem volt jo ajanlas meg szerencse hogy kerdezo nem harapott ra.
nem mintha a hexa annyira jobb lenne csak nincs ertelme helyette a munchen nek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!