Stimmel ez a konfiguráció?
Sziasztok!
Ez lenne életem első olyan gépe,amihez én néztem ki az alkatrészeket és én is raknám össze! Régóta tervezem már,de most jött rá össze a money és meglepném vele magam Karácsonyra! :)
Na szóval:
Processzor: Intel Core i5-6500 ( [link]
Alaplap: Gigabyte B150M-D3H DDR3 ( [link]
Memória: Kingston HyperX Fury 1,35V 1600MHz 8GB CL10 Kit2 ( [link]
Videokártya: Asus STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING ( [link]
Merevlemez: WD 3,5" 1TB 64MB CACHE SATA-III Red ( [link]
SSD: GeiL Zenith A3 2,5" 120GB ( [link]
Gépház: Zalman Z9 ( [link]
Tápegység: FSP HEXA+ 500W ( [link]
Optikai meghajtó: Asus BC-12D2HT Blu-Ray OEM ( [link]
Erre szeretnék most beruházni, de előtte szeretném kikérni a véleményeteket! A fő cél,hogy szeresse a játékokat és ne sz*rja össze magát tőlük! :) Az nem zavar ha nem lesz ultrahigh1080phd-s grafika! :)
Ha esetleg módosítani kell, a keretem: 250.000 magyar forint,de +-10.000 nem nagy baj! :) [Ez is 256.000-be állt meg]
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Ez így játékra nem jó.. inkább i5 4460 + R9 390 / GTX 970
De minimum egy R9 380 4GB.
játékra tényleg jobban járnál 4. generációs intellel, mert nem sok előrelépés van teljesítményben a 6 generációban, inkább grafikus téren
tápból valami jobbat azért nézhetnél, ez belépőszint
esetleg még annyi hogy másik boltnál lehet hogy olcsóbban kijössz, ez persze nem biztos (változó)
ddr3 as lapnak nincs ertelme ha most veszel ramot ugyis... de ddr4 es platformra epitkezel
enyi erovel tenleg a 1150 re is epitkezhetnel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!