Milyen tápegységet ajánlotok ehhez a konfighoz max.18. 000 forintért?
I5 760 (95W)
Thermaltake contac 30 hűtő
Gtx 760 vagy 660 ti (~180W)
8Gb ram (2x4)
nagyon sok táp van már 10 ezerért is ami 700W..ezek jók? Ehez kb. 650W eléglenne szerintem.. ti mit ajánlotok 18e alatt? Lehet használt is..
10K-ér nem kapsz normális 700W-s tápot,max. valami noname papírnehezéket.
Ez ennyiért a legjobb.
Minél több a teljesítmény, annál drágább a tápegység. Képzelheted, hogy mekkora minőséget képvisel egy olyan egy táp, ami 10 ezer forintba kerül de 20 millió ezer wattos teljesítménye van.
Ha egy konkrét árban gondolkozol, akkor célszerű minél jobban belőni az ideális teljesítményt. A legjobb, ha kiszámolod az össz TDP-t és körülbelül 100W-al nagyobb tápot választasz, ebben az esetben 400W több, mint elég. Ha ennél kisebbre esik a választásod, akkor a rendszer instabil lehet, de ha ennél nagyobbra, akkor valószínűleg veszel egy selejt terméket és a gép rövid idő alatt tönkremegy.
A döntés a tied. Mielőtt megveszel egy tápot, nézz tesztet profi csapattól (realhardtechx.com), különben kockára teszed a teljes konfigurációt, vagy akár a házad.
"ehhez egy nagyon olcsó 450W van és semmi baj nincs."
ja hogy te is medium vagy ranezel es mivel nem latsz eszlelheto bajt mar nincs is...
nincs nagy valasztek most sajnos
pcx.hu t nezegettem ejjel es hat... rendesen kipakoltak...
Chieftec (Force) CPS-500S
be quiet! Pure Power L8 400
ez a ket tap van azthiszem csak amire erdemes penzt kiadni most kb. 20ezerig
persze kicsit 18 felett talan van valami de azok sem jobbak
XFX Pro 450 sajnos mar nem lattam
no persze nem tudom hol vasarolsz de ez amugyis ritka tap altalaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!