Mi a fenéért jó gyárilag OCvel kiadni a videókártyákat?
Miért ne lenne értelme.
Akkor ennyi erővel nincs értelme sok processzornak se.
PL. FX6300 az alap annak még meg a 6350
vagy fx 8320 az alap 8350,8370 pedig gyári oc.
Na miért?
Csak a marketing miatt.
Nyilván te is inkább az 1120MHZ-s kártyát választanád a 900MHZ-s helyett
én kifejezetten gyűlölöm a gyárilag húzott dolgokat.
félre ne értsd nem a procikkal van a gondom hanem hogy GYÁRILAG felhúzzákneked aztán mehetsz isten hírével.
És az miért gond hogy gyárilag tuningolják?
Gyárilag jobban is beállítják a kártyát mint ahogy te tudod tuningkor.
FX6350 125w-os, FX6300 95W-os.
8320-ként a 8350-ekből a gyengébb minőségű darabokat daják el, amik nem bírják ki 4ghz-et a 125w-os TDP-n belül.
8370-es váltogatott minőségű 8350-euk, amik magasab őréjélen képesek menni ugyanazzal 125w-os TDP-vel.
Ez így nem igaz. Gyárilag nem finomhangolják egyenként a kártyákat, hanem mindegyiket tesztlik x órajelekre, és ha stabil gyárinál magasabb őréjélen, eladják OC-ként.
a #6-os válaszomat én is úgy értettem, csak fogalmazni nem tudok :D
az fx-est pedig ennyire nem vágtam de azt tudtam hogy majdnem csak oc a különbség azoknál is :D
A gyári OC lényege, hogy kapsz egy kártyát, ami garantáltan megy magasabb órajelen is, és van rá garancia. Ugyanis (attól függetlenül, hogy el tudod-e tussolni a dolgot) az általad húzott kártya hibája esetén nincs garancia.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!