40k-ért milyen monitort lehet venni?
Karácsonyra van 40 ezrem és ezt egy monitorra költeném ha lehet , én ezt találtam mi a véleményetek : [link] ?
A válaszokat előre is köszönöm !
40-ért kéne monitor és belinkelsz egy 45 ezrest. Annyira nem vágom benne a logikát, de akkor legyen 45 ezer a keret.
Amiket én ajánlok, az a benQ, Asus, Acer, esetleg Samsung. Nekem otthon van egy LG meg 2 samsung minotorom, és az LG színei szerintem fakók a samsung képeihez képest. Persze mindenkinek más a jó, nekem nem jött be.
40 ezer és még nagy is!
NE AJÁNLGASSATOK MÁR TN PANELOS MONITOROKAT!
Ha még ennyit se értetek hozzá, inkább ne írogassatok válaszként másoknak, mert csak hibás döntéseket hoznak a termékeket megvásárolni kívánt kérdezők.
Akinek van 40ezre monitorra, az IPS panellal szereltet vegyen, ne TN-est, ez fontos.
Tessék:
Az LG pár éve lehozta a megfizethető szintre az IPS panelok árát. Azóta egész jó elterjedtek az IPS panelok a megfizethető árkategóriában is.
Természetesen lehet árban megfelelő más gyártó IPS panelos termékét is keresni.
Az LG-nél a termékszámok különbségei a káva/talp formájára, színére utalnak, más különbség nincs köztük (csak a méret).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!