Msi 7318 alaplaphoz milyen videókártya lenne jó 20ezerért?
Elvileg bármilyen 16x PCI-E kártya.
Azonban ez egy BTX szabványú alaplap, ami kicsit megkavarja dolgokat, mivel a kétslotos kártyáknak nem biztos hogy jutna elég hely az I/O panel mellett.
Meg lehet, hogy egy vastagabb kártya a 24 pines tápcsatlakozónak is útban lenne.
ez például működne??
bocsánta ha hülye kérdés nem értek hozzá és unokaöcsémnek lesz karácsonyra a családtól közös ajándékként :/
Igen, az valószínűleg elférne benne.
Mindazonáltal ez a kártya pontosan annyiba kerül, mint a komplett gép amibe belekerül.
Még annyit, hogy nem ismerem ugyan a családotok szokásait, és távol álljon tőlem, hogy a pénztárcátokban turkáljak, de ilyen dolgokat meglepetés ajándéknak venni elég rizikós.
Lehet hogy jobb volna a sráccal megbeszélni, hogy mik az elképzelései a megcélzott anyagi kereten belül.
Én vettem már kéz alól, olcsón, olyan - gyakorlatilag vadonat új - kerékpárt, és telefont de még kávéfőzőt is, amit meglepetésnek szántak, de a megajándékozottnak inkább csalódást okozott mint örömöt.
A BTX gépek nehezen és mint esetedben is látszik drágán fejleszthetők. A használtpiacon olcsón beszerezhetők a brand gépek, mert üzleti célra telenyomták vele a piacot, és egy irodába vagy böngészni jók is, de többre nem nagyon.
örült neki :) csak van egy aprócska probléma
mig az én gépemben hibátlanul működött(asrock fm2a88m-hd alaplappal) abban a számítógépben nem ad jelet sajnálatos módon :/ valami ötlet mi lehet a gond?
Próbáld a BIOS-ban letiltani az integrált videochipet. vagy átállíítanu, hogy a PCI-E legyen az elsődleges.
Az "Advanced" fülün kell lennie, mint "Graphic Adapter" vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!