Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pcx vagy aqua vagy bluechip...

Pcx vagy aqua vagy bluechip vagy mall.hu vagy rufusz vagy pcplanet?

Figyelt kérdés

Egy hangfalat szeretnék vásárolni (konkrét típus megvan már) csak azt nem tudom, hogy hol vegyem meg? (utóbbi 2 üzletb 24 hónap garanciát adna, ez kicsit szimpatikusabb) sodexo-t sehol sem fogadnak el, így az ár és megbízhatóság alapján döntenék. Árban mindenhol kb ugyanannyi (+-200Ft) tehát az elsődleges szempont, hogy garanciális ügyintézés gyorsan és hatékonyan történjen egy esetleges hiba esetén. Nem egy csúcskategóriás eszköz, több helyen is olvastam, hogy elsőre hibásat kaptak így cserélni kellet (ellenben jó ár/érték aránya van) tehát megérné.

Mit javasoltok, melyik üzletet érdemes választani?

Mik a tapasztalatok garancia tekintetében?

(ipon-nál is kapható, csak kicsit drágábban, tehát ha a fentiek nem elég megbízhatóak ilyen szempontból, vagy sokat kell várni, stb.. akkor inkább megfizetem a nyugalmat)

Köszi előre is!

2015. dec. 9. 15:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Megrendeltem ipon-tól! Személyes átvétellel...

[link]

14 napos elállás személyes átvétel esetén is érvényes?

2015. dec. 9. 17:21
 12/12 A kérdező kommentje:

NFH:

Mi az az elállási jog?

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére.

Kipróbálhatjuk-e a terméket az elállási határidő alatt?

Természetesen igen, hiszen pontosan ez az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében].

Az én értelmezésemben nincs lehetőségem személyesen kipróbálni az átvételi ponton, hiszen csak egy hangfal esetében csak csendes otthoni környezetben állapítható meg, hogy "megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére". Kiskapu megvan, megnyugodtam! :)

Köszönöm mindenkinek. Később is várok tapasztalatokat ide, mert a jövőben is jól jöhet...

2015. dec. 9. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!