A mai játékok mennyire skálázódnak több processzor magra/szálra?
A HT jót tesz a teljesítménynek, kár kikapcsolni. Ha kevés a magonkénti teljesítmény, akkor HT-vel még kevesebb lesz.
Inkább azon érdemes gondolkozni, hogy miért vesz az ember szervergépet játékra. (azért amiért diszkó előtt is láttunk már traktort)
2db xeon procival akarsz játszani? :O
én is vehetek lavort medencének, vagy locsolhatok virágot tűzoltó tömlővel...
szerintem a játékok nem erre vannak belőve! legalábbis eddig amiket próbáltam még ha el kezd akadozni proci miatt akkor is csak a 30%-át tudja kihasználni, nem fog több magot használni még akkor sem ha kevés neki a 2-3...
sok program nem képes kezelni a 8 magot, szóval a 12-24 főleg felesleges...inkább legyen minőség, mint mennyiség...
ha játszani akarsz akkor gamer pc-t vegyél, ne szervergépet...
22F
"A HT jót tesz a teljesítménynek, kár kikapcsolni. Ha kevés a magonkénti teljesítmény, akkor HT-vel még kevesebb lesz."
ez igy erdekes :D
kerdezo mivel a legtobb (majdnem mind) mai jatek is sima 2magos (tehat nem 4szalas) gepeken is teljesen jol megy ezert aligha vagy nagy elonyben
foleg mivel a legtobb 2 nel tobb szalat hasznalo jatekba is az i5 (foleg ha huzott) ot nem igazan tudja lekorozni semmi
te gepednel jo lenne tudni oskovuletek e azok a Xeon ok vagy modernek, de jatekra nincs sok ertelmuk
melesleg a vga a fontosabb... jatekoknak
abbol is egy Tesla/Quadro/FirePro t vettel?
Khm... valóban :)
Szóval helyesen: "akkor HT nélkül még kevesebb lesz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!