Érdemes-e világító billentyűzetet venni? Igaz-e, hogy hamar lekopik a billentyűkről a festék? Milyen márkát ajánlotok (max.15. 000Ft-ig)? Vagy elég lenne a foszforeszkáló billentyűzet-matrica is?
KÉREM SZÉPEN, CSAK OLYANOK ÍRJANAK, AKIKNEK VAN ERRŐL SAJÁT TAPASZTALATUK IS.
Nem vagyok gémer, átlagos felhasználáshoz kellene élszakai munkához.
Minden komoly válaszadónak előre is köszi.
Én valószínűleg soha többé nem veszek más típusú billentyűzetet, csakis világítósat.
- Igen, kopnak a gombok...de nem annyira. A Revoltec XL3 billentyűzetemet vagy 4 éve használom, de még minden gomb olvasható. (A legjobban a baloldali shift, A, K, L, N, M kopott meg)
- Világítás nélkül rosszul láthatóak a karakterek...de egy idő után az embernek eszébe sem jut világítás nélkül használni.
- Éjszakai munkához egy kicsit hangosak azok a billentyűk, amiknél a nyomáspontot stabilizáló drótozás van. Leginkább a "space"
- A matricát én gányolásnak tartom, de tapasztalatom ilyennel.
Nekem is Revoltecem van, XL2-es.
Jó régi már, de semmi se kopott róla le még.
Ez nem kerül annyiba, mint a Logitech, meg a többi gyártó gamer padjai, de hát nem is tud olyan extrákat.
ÚJRA SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDENKIT, HOGY CSAK AZ ÍRJON, AKIKNEK VAN ERRŐL VALAMILYEN TAPASZTALATA IS.
Köszönöm.
Ezt néztem ki magamnak: Cooler Master STORM Octane
Van valakinek erről valamilyen tapasztalata?
Kopik-e a billentyűzete?
Ennyi pénzért ne várj csodát. A selymes tapintású billentyűk biztosan elkezdenek kifényesedni, aztán megkopni, de pár évet biztosan kibír.
Ha teheted nézd meg a saját szemeddel is, hogy a fényképek és a valóság között mennyi az eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!