Ez a gép vinne egy Advanced Warfare-t vagy egy Black Ops 3-at?
Figyelt kérdés
PC AMD X6 NVIDIA GAMER SZÁMÍTÓGÉP
AMD FX6300 6x3500/4100MHz
Socket AM3+
8192MB DDR3 1600MHz
2000GB SATA3 HDD
24x dual layer DVD író
Nvidia Geforce GTX750 2048MB DDR5 DVI/HDMI/D-SUB
10/100/1000 LAN, int HD audio
Cooler Master 342 ház
Chieftec 500W tápegység
ui.: a proci hány magos?
2015. dec. 7. 18:10
1/4 anonim válasza:
6 modul =3 mag , 1 magban 2 modul van. ez egy előre össze rakott gép tehát túl is van jócskán árazva és a garanciáztatás is elég kényes lehet . menyi pénzed van rá ?
2/4 anonim válasza:
Ezt meg ne vedd, ez egy ipari hulladék! Mennyi pénzed van a pc-re? Valamit rakunk össze.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát hagy kerekítsek 60.000 ft :D abból nem lehet sztem az awnek vagy a bo3 nak megfelelő konfigot összerakni, valamilyen szinten néztem az árat is, de csak kiváncsi voltam mit tud a gép. Sokakal ellenbe nekem bejön a cod, csak kevés a cash és a jelenlegi gépem se elég erős hozzá :/
2015. dec. 7. 20:43
4/4 anonim válasza:
És ezt a gépet meg tudnád venni 60k-ért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!