Miért laggol a GTA V a gépemen? Pentium g3258 4.4 Ghz+ 6Gb DDR3 Ram (1600mhz) + Zotac GeForce GTX 750 TI (2GB)
Simán mennie kéne elvileg: https://www.youtube.com/watch?v=gGdepwQtWfU
Legújabb Driver telepítve. Már három verziót kipróbáltam. Frissítéseket is felraktam de a probléma nem oldódott meg. Windows 10 Pro van a gépemen. Assassins Creed Syndicate közepes beállítással simán elmegy.
milyen beallitason es milyen felbobtason?
probaltad mar reszletesen beallitani hogy nem e egy leterhelo beallitas miatt csinalja?
4gb eleg a gta 5 hez
4szal biztos hasznos lenne de 2 szalon is jol kellene mennie (ha jol van beallitva)
az hogy minden fele beallitason ugyan ugy megy cpu limitre utal
biztos jol tuningoltad? es ellenorizted is? nem melegszik e tul a cpu stb
lehetseges hogy a cpu orajele leesik gta 5 alatt, ezt mar megnezted?
lehet ez rengeteg ok miatt, elsosorban tulmelegedni szokott, de lehet csak a fesz keves neki, vagy a bios nem jol kezeli a tuningot
milyen alaplap?
probald ki Bios reset utan hogy megy gta5 es egy kisebb tuningal probalkoz
ha ugy birja es emrlkedik fps akkor valami gond van ilyen magas tuninghoz valami nem felel meg nalad
no persze erdekes hogy egy masik jateknal miert nem jon elo...
Asus B85mg alaplapom van és nem melegszik túl folyamatosan figyelem a hőmérsékletet. Biost is visszaállítottam gyárira de semmi nem változott. Nem csak én találkozok ilyen problémával:
Számtalan megoldási variáns van de angol nyelvtudás hiányában nehezen igazodok ki.
Nvidia processes, turned GTA 5 priority to High and turned auto music scanning to off
gta 5 t alatitsd magas pioritasra es az automatikus zene keresest kapcsold ki
meg arrol irtaj hogy sok ramot zabal, nalad marad eleg szabad memoria?
mast en nem talaltam
talan a vga driverekel lehetne szorakozni, most az amd amugy is egyre rosszabb (hibas) deivereket adott ki talan az nvidia is kovette a "jo" peldat
lehet regebieket vagy beta kat kiprobalni ha van vagy hotfix et ha van...
lehetseges hogy a lapozofajl kikapcsolasa is hasznos lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!