CS:GO-ban 60 hz-s monitorral tényleg sokkal nagyon hátrányban leszek mint egy 144 hz-s ember?
Figyelt kérdés
Mi a különbség, mit lát jobban?2015. dec. 6. 20:30
11/15 anonim válasza:
Szerintem az eger legyen az elso, meg egy gep amin van 200 fps-ed. Ezen gyakorolj kemenyen, 1 evig mondjuk. Sas2 fole ha eljutsz, erdemes tovabb boviteni, sorrendben mechanikus billentyuzet, komoly fules, 400+ fps-es gep es 144Hz-es monitor, ebben a sorrendben.
Ha sas alatt soloban elakadsz, akkor folosleges sok penzt a jatekba fektetni, nem mindenkinek valo ez a jatek.
Es persze minel elobb erdemes csapatot szerezni, akikkel napi 2-3 meccset tudtok tolni, akar mm-ben, akar faceiten. Emellett persze a napi 1+ ora aim_botz sem maradhat el, foleg a gyakorlasi idoszakban.
12/15 anonim válasza:
kérdező gyere 1v1 -ezni nekem csak 75 hz a monitorom meglátjuk hogy mennyit dob a 120 hz jah és nekem kevés fps-em van és lowon játszok de nem is árulom el mért mert neked is kellene tudnod.
13/15 A kérdező kommentje:
Ha azt mondom nem, valószínűleg azzal fogsz zaklatni, hogy beszari, ha azt mondom igen az meg gyerekes... Szóval inkább menj gyakorolni ^^
2015. dec. 7. 15:48
14/15 anonim válasza:
Ja az 1v1 tok gyerekes:DDD
Amugy engem erdekel, vizsgaidoszak utan lehet megkereslek #12-es:)
15/15 anonim válasza:
tőled félek mert pro vagy :S xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!