Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy amatör tud BIOS-t frissite...

Egy amatör tud BIOS-t frissiteni? És attól jobb lesz a gép, ha ez megtörténik? Miben?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs neked semmi szükséged a bios frissítésre,főleg,hogy még nem is csináltad. Te valószínűleg csak rontanál a gépen. Szerintem tedd föl újra a Windowst és újra jó lesz a géped. De ha ez nem jön be ,akkor még mindig ráérsz biost frissíteni.
2010. márc. 22. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

max annyiban lesz jobb h ha régi lenne a bios és új procit veszel bele és nem ismeri fel az alaplap

na akkor jöhet a BIOS frissítés

és utána felismeri

amúgy nem fontos ha lassú a gép vegyél újat.

2010. márc. 22. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát ujrarakni a BIOS-t nem fogom mert 4nap alatt muszáj volt 7x ha nem többször ujrarakni :S

És gyorsaságilag valamit elér a frissitéssel?

Ám nem akarok hozzányulni, mert tudom hogy csak rontanék rajta:D

Gondoltam egy üzletbe beviszem...ugy is szar :D

2010. márc. 22. 14:36
 4/6 tamasoft ***** válasza:
100%

BIOST frissíteni akkor kell, ha az valami konkrét problémára megoldást jelent.

Mondjuk valamelyik eszköz nem tudja az előírt sebességet produkálni, vagy olyan eszközt (processzor, RAM, stb.) akarunk beletenni, amit alapból nem támogat az alaplap, de tudjuk, hogy a frissítés után támogatja majd. Ehhez tudni kell pontosan a problémát, ismerni kell a hardverelemek dokumentációit! Enélkül nekiállni meggondolatlanság.

Csak időtöltésből frissítgetni nem érdemes.

2010. márc. 22. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Oksa thx ez már kielégitő válasz volt :D

Thx mindenkinek!

2010. márc. 22. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. márc. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!