FSP Hexa+ 400W elég egy x4 860k és egy r9 380 videokártyához?
Nekem Hexám van, tök halk még 2 év után is.
Ha húzod a kártyát és a procit, akkor lehet hogy kevés lesz neki, de ebben erősítsenek meg a kollégák.
hexa val amugy sem erdemes semmifele tuningot alkalmazni (epp eleg "neki" ha vga n van gyari OC)
nem idealis kerdezo, ennyire nem erdemes sprolni, foleg mivel ha igaz rossz arban mennek még mindeg, 12-13 a hexa es 14-16ert mar van eleg sok jobb veteles altalaban pl. az XFX Pro 450 is
Nem elég!
Nem tudom miért terjed itt az a nettó baromság, hogy egy 22K-s kis 860K majd elég lesz a 60+K-s VGA-k mellé.
Már single-ben is kevés, multiban meg halál.
Minimum i3 kell, de már az i5-nek is lenne értelme ilyen szinten.
Hát nem tudom hogy ki mi alapján méri össze a processzorokat, de nekem pár hónapja volt lehetőségem összemérni ismerősöm 860K-ját az én i3-asommal (i3 4160), egy teljesen azonos konfigban. A 860K húzva hozta azt a teljesítményt JÁTÉKOK alatt mint egy i3. Egyéb benchmark programok és konvertálás, többnyire több szálas folyamatok húzással jobban mentek az AMD-vel, de nem számottevően. A Benchmark teszt írt ki sokkal több pontot, de a gyakorlatban (pl. konvertálás, egy kis 3D munka) nem hozott annyival nagyobb különbséget. Pár játékon teszteltük, a 860K minden egyes játéknál (legújabbaknál is) kevesebbet nyújtott mint az i3, csak húzva lett körülbelül egál a dolog, csak a Far Cry 4 c. játék adott több FPS-t az i3-al szemben. Átlagosan 3-4 FPS-el.
Ebből is látszik hogy az interneten közölt benchmark programok alapján elég nehéz megítélni bármit is.
# 6
Te nagyon el vagy tájolva, nézz már teszteket.
Az i5 a visszapillantóban sem látja a szénné húzott 860K-t.
Húzva is kb i3 szintet jó ha hoz, alapon meg a Pentiumokkal van versenyben.
Nem véletlenül van oda árazva, ahova.
Na meg persze jóval többet fogyaszt mint az i3, és nincs IGP sem.
No offense, jó proci a 860K a maga kategóriájában, de kezeljük már a helyén, és ne háromszor drágább VGA mellé ajánljuk nyugodt szívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!