Loldik kérdése:
Az NZXT HALE V2 1000w-ról vélemény?
Figyelt kérdés
Tehát én egy új gépet szeretnénk össze hozni és már a ház az alaplap és a RAM-ok megvannak és hogy egy teljes liquid cooling tehát vizhűtésre + a 7 ventilátor.
Hardverek:
Alaplap: G1:Sniper B7
CPU[Processzor]: I5-6600K
GPU[Grafikuskártya]: Nvidia Geforce Gtx 970
És led.
2015. dec. 5. 22:23
1/8 anonim válasza:
Ha alágyújtasz sem fog annyit fogyasztani ez a gép, hoogy ekkora teljesítményre legyen szükséged.
(A ventilátorok számáról is meg van a véleményem, de azt nem kérdezted.)
2/8 anonim válasza:
Felesleges. Akkor kéne ekkora táp, ha 2 db HD6990-nel támadna kedved szórakozni.
3/8 anonim válasza:
GTX970 TDP-je 145W, i5-6600K-é 91W. Durva húzással is elég egy 500W-os táp (de akkor már nem a teljesítmény miatt nem elég egy NZXT táp).
4/8 A kérdező kommentje:
Mi lenne hozzá fűzésed a ventilkhez? Mert az új gépházba [NZXT H440 Razer Edition] 3 előlről fújabe három fentről és egy hátulról és én egy 360 as és egy 120 as radiátort fogok bele tenni az már alapból 4 ventilátor és már csak 3 marad elől és azt hagyom ahogy van.
2015. dec. 6. 09:43
5/8 Közveszélyes Kontár válasza:
6/8 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 gondolom sokalta :D
én egy GTX980 t inkabb beleszoritanék gy Evga G2 550 el...
foleg ha vga t is vizre nyomod ugyis gondolom
7/8 anonim válasza:
Nem tudok elképzelni olyan élethelyzetet, ahol a leírt konfiguráció körül 7 db ventilátorral kell zajt kelteni.
8/8 A kérdező kommentje:
Csak hát én a 980-at kicsit sokallom és miért nem használnád a 980-et SLI-hoz lehet hogy meghozod a kedvem a 980 hoz.
2015. dec. 6. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!