LOLhun kérdése:
Vettem egy Trust GXT 24-as kontrollet, de nem tudok vele játszni GTA V se Rocket League-t. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ma vettem ezt a kontrollert gondoltam jó olcsón megúszom ezt is.Haza értem és nem tudtam vele játszani se semmti csinálni a steames játékok közül.Valaki tudja mit kéne tennem?2015. dec. 5. 19:58
1/2 anonim válasza:
ja, ha ma vetted, akkor gyönyörűen hétfőn visszaviszed, és kicserélteted (gondolom ráfogsz fizetni) egy xbox360-asra. Így minden kompatibilis játék felismeri, a gombok, karok azt csinálják amit kell és nem lesz belőle idegeskedés. Ha viszont ezzel akarsz szenvedni, az xbox360ce program kell neked, de mint mondtam, csak szenvedés lesz.
2/2 anonim válasza:
Van egy tippem nézd meg hogy az a játék amivel akarod hogy menjen a kontroller mire jelent meg legelőször modjuk a gta V xbox-ra jelen meg először ez a kontroller így magába csak ahoz lesz jó ami pc-re jelent meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!